Mød Maiken Lundsgaard Martinussen

Psykolog
Cand.psych.aut.

Mød Maiken Martinussen

Psykolog
Cand.psych.aut.

Hos Matzau Erhvervspsykologer

Mød Maiken Martinussen

Psykolog, Cand.psych.aut.

Maiken Martinussen er uddannet Cand. Psych. fra Københavns Universitet og autoriseret af Dansk Psykolognævn. Hun er certificeret Stresscoach på Matzau Erhvervspsykologers Stresscoachuddannelse samt efteruddannet i såvel kognitiv som systemisk-narrativ coaching og terapi.

Maiken er en særdeles erfaren psykolog, som siden 1995 har arbejdet indenfor forskellige områder af det psykologiske arbejdsfelt. Bl.a. med implementering af et banebrydende psykiatrisk projekt i Danmark samt opbygning af velfungerende rådgivningsenheder inden for både den private og offentlige sektor.

Maikens spidskompetence er rådgivning og coaching i forbindelse med stress og angst – af såvel hendes individuelle kunder som virksomheder. Maiken har her en særlig spidskompetence, idet hun -udover rådgivningen af ledere og medarbejdere – også rådgiver omkring børn, unge og familier.

Hun rådgiver og coacher endvidere indenfor samarbejdsrelaterede temaer, personlig udvikling samt relationer og forhold – i familier.

Maiken tilrettelægger altid et forløb efter kundernes behov med vekslen mellem rådgivning, vejledning og coaching. Herunder kortlægning af personlige mestringsstrategier og stresshåndtering.

Maikens kunder karakteriserer hende som tålmodig og god til at skabe nye indfaldsvinkler på de problemstillinger, som kunderne præsenterer.

Maikens udgangspunkt i arbejdet med andre mennesker er at ”problemet er problemet, og personen er personen”, og hun arbejder derfor altid med at adskille problemet fra personen med de muligheder, som dette åbner for.

Hos Matzau Erhvervspsykologer

Maiken Martinussen

Psykolog
Cand.psych.aut.

Kontakt Maiken

E-mail: ma@matzau.dk

Curicullum Vitae

Nedenfor kan du læse Maiken Martinussens CV

CV Maiken Martinussen

- Psykolog, Cand.psych.aut.

Uddannelsesmæssig baggrund

1995

Københavns Universitet

2000

Autoriseret af Dansk Psykolognævn

Praktisk baggrund

2007–11

2002-06

1998-02

1996-98

1995-96

Efteruddannelse

2010

2004-05

2001

“Jeg har benyttet Matzau Erhvervspsykologer i forbindelse med coaching. Her mødte jeg Maiken Martinussen. Maiken adskiller sig fra andre psykologer, jeg har prøvet, ved at turde gå efter kernen og spørge ind.
Det, Maiken gør fantastisk godt er, at hun kommer med konstruktive forslag med udgangpunkt i den person man er, og som er konkrete - nærmest som en handlingsplan. Via min proces med Maiken har jeg fået værktøjer, som gør mig i stand til at identificere mine faresignaler på stress, acceptere at jeg ikke kan nå alt, prioritere mit arbejde, og dermed komme at hvile i mig selv. Med hjælp fra Maiken fandt jeg også frem til, hvem jeg er som person. Det har været et yderst professionelt, omsorgfuldt, og lærerigt møde med Maiken.
Jeg vil klart anbefale Matzau Erhvervspsykologer til andre.”
Line Poulsen
Afdelingsleder
Broadnet

CV Maiken Martinussen

- Psykolog, Cand.psych.aut.

Uddannelsesmæssig baggrund

1995

Københavns Universitet

2000

Autoriseret af Dansk Psykolognævn

Praktisk baggrund

2007–11

2002-06

1998-02

1996-98

1995-96

Efteruddannelse

2010

2004-05

2001

“Jeg har benyttet Matzau Erhvervspsykologer i forbindelse med coaching. Her mødte jeg Maiken Martinussen. Maiken adskiller sig fra andre psykologer, jeg har prøvet, ved at turde gå efter kernen og spørge ind. Det, Maiken gør fantastisk godt er, at hun kommer med konstruktive forslag med udgangpunkt i den person man er, og som er konkrete - nærmest som en handlingsplan. Via min proces med Maiken har jeg fået værktøjer, som gør mig i stand til at identificere mine faresignaler på stress, acceptere at jeg ikke kan nå alt, prioritere mit arbejde, og dermed komme at hvile i mig selv. Med hjælp fra Maiken fandt jeg også frem til, hvem jeg er som person. Det har været et yderst professionelt, omsorgfuldt, og lærerigt møde med Maiken. Jeg vil klart anbefale Matzau Erhvervspsykologer til andre.”
Line Poulsen
Afdelingsleder
Broadnet
"Jeg har prøvet coaching og psykologer før, men jeg har aldrig i mit liv siddet over for en, som Maiken. Hele hendes tilstedeværelse og evne til at analysere er fuldstændig fantastisk. For første gang nogensinde kom jeg helt ind til roden og kernen i mig selv. Mit handlings- og tankemønster blev vendt og drejet. Det var hårdt at se ting i øjnene, men Maiken guidede mig hele vejen igennem rejsen, så jeg i dag står med en helt anden ro. En ro som min familie har pointeret, at de aldrig før har set i mig. Jeg ville ikke betænke mig et sekund i at vælge Matzau Erhvervspsykologer og Maiken Martinussen igen en anden gang – og hun får derfor mine varmeste anbefalinger. Jeg kunne ikke være mere taknemmelig.”
Maria Andersen
Klient hos Maiken Martinussen

Vi kan hjælpe dig i hele landet

Matzau Erhvervspsykologer i København, Nordsjælland, Jylland og Fyn