Stressmanagement – kurser for ledere

Matzau Erhvervspsykologer Stress management Kursus

Uddan jeres ledere i stressmanagement – og undgå sygemeldinger og udbrændthed i organisationen

Matzau Erhvervspsykologer har gennem de sidste 10 år leveret uddannelser og kurser i Stressmanagement for et hav af virksomheder. Fx er samtlige ledere og projektledere i bl.a. Novo Nordisk RA, ATP og Industriens Uddannelser uddannet hos os.

Mere end 1000 ledere har på vores kurser lært at gennemskue, styre og reducere stressfaktorerer og belastende forhold i organisationen. De kan således udøve nærværende ledelse af medarbejderne, så stress, sygemeldinger og udbrændthed undgås.

Vores stressmanagementkurser henvender sig til virksomheder, ledere og ledergrupper, som ønsker viden og redskaber til at forebygge, lede og håndtere stress-situationer og stressfaktorer i egen organisation.

På Stressmanagementkurserne vil lederne:

  • Blive indført i de tre største fejl, ledere typisk begår i forbindelse med stress
  • Blive klar på virksomhedens stresspolitik, procedurer og muligheder
  • Lære at spotte stress hos deres medarbejdere
  • Gennemskue stressfremkaldende faktorer i egen organisation
  • Få redskaber til stressreducerende organisering af arbejdet
  • Få metoder til at håndtere og forebygge stress blandt medarbejdere
  • Blive trænet i at adressere medarbejderes stress og træffe hurtige beslutninger
Kursernes tilrettelæggelse
Matzaus stressmanagementkurser udvikles i samarbejde med HR-funktionerne og lederne i vores kundevirksomheder og tilrettelægges som virksomhedsinterne kurser. Kurserne varer typisk 1-2 dage efter behov. De kan udbydes som obligatoriske kurser eller som frivillige lederudviklingskurser.

Kurserne veksler mellem oplæg, øvelser og dialog baseret på deltagernes erfaringer fra egne enheder. Med udgangspunkt i den nyeste forskning i stress og ledelse styrkes ledernes evne til at håndtere stress proaktivt og professionelt, og der sættes fokus på den ledelsesmæssige opgave såvel som på det personlige lederskab i eget professionelle liv.

Kontakt os på telefon 70 23 09 77 eller info@matzau.dk, hvis du ønsker at høre nærmere om mulighederne for stressmanagementkurser i jeres organisation.
Del denne side:
Share 'Stressmanagement – kurser for ledere' on Facebook Share 'Stressmanagement – kurser for ledere' on Google+ Share 'Stressmanagement – kurser for ledere' on LinkedIn Share 'Stressmanagement – kurser for ledere' on Twitter Share 'Stressmanagement – kurser for ledere' on Print Friendly