MASTERMODULER


TRE MASTERMODULER TIL DIN STRESSUDDANNELSE

Matzau Erhvervspsykologer udbyder nu tre uafhængige Mastermoduler som overbygning på din stressuddannelse. Har du forudgående stressudannelse, kan du vælge at deltage på et enkelt mastermodul eller på samtlige tre mastermoduler. 

Du behøver ikke have gennemført Matzau Stresscoachuddannelse – anden grundlæggende stressuddannelse er også adgangsgivende.

Mastermodulerne varer hver to dage og kan gennemføres uafhængigt af hinanden og i vilkårlig rækkefølge. Vi har ét enkelt mastermodul tilbage i år – Master 3 – til gennemførelse d. 28. – 29. november.

Du kan fx. vælge at tage Master 3 i 2019 – og Master 1 & 2 i 2020, eller du kan tage samtlige moduler 2020, eller blot vælge enkelte moduler efter interesse.

Kursuskalender

2019:
MASTER 3: MEDITATIONSLÆRER, D. 28. – 29. november

2020:
MASTER 1: STRESS I PERSONLIGHEDEN D. 23. – 24. april
MASTER 2: STRESSKONSULENTEN d.  29. – 30. oktober
MASTER 3: MEDITATIONSLÆRER, D. 26. – 27. november

Hvor: Vesterbrogade 60A, Købehavn
Hvem: Alle, der har grundlæggende stressuddannelse

Underviser: Majken Matzau
Pris: 
5.200 kr. + moms per modul.
Samlet Masteruddannelse: 14.000 kr. + moms for samtlige tre moduler.

Du kan vælge at deltage på alle tre mastermoduler (og i den rækkefølge, du selv ønsker) eller blot et enkelt mastermodul.

 

INDHOLD MASTERMODULER

På MASTERMODUL 1 lærer du at skabe bevidsthedsskift i dine klienter. Dette indebærer at du hjælper din klient til at få indblik i samt ændre sine psykologiske historier, erfaringer, kardinalepisoder samt de røde tråde, der har bundet deres psyke fast i låste programmer, som skaber pres og modstand i dem.

På dette Mastermodul lærer du metoder, der kræver stor erfaring og indsigt i stresssamtaler og også evnen til at håndtere meget følsomme områder i klienternes bevidsthed. Til gengæld er det også her de varige skift kan skabes, og du som professionel stresscoach eller -rådgiver kan stå til rådighed som livsvejleder for klienten.

På MASTERMODUL 2 lærer du at rådgive virksomheder på strategisk og konceptuelt plan. Du lærer at udarbejde en organisatorisk analyse af stressfaktorer og at rådgive ledelserne til de rette interventioner.

Og du lærer at designe og implementere en stresstrategi, et stressberedskab samt en stresspolitik, så du bliver kompetent til at varetage denne opgave.

PÅ MASTERMODUL 3 lærer du at guide dine klienter og/eller grupper i indre rejser samt stressafspændende meditationer. Du lærer at mestre din egen energi med formålet at hjælpe dine klienter til at skifte tilstand fra en fight-flight-tilstand til en dyb, regenererende bevidsthedstilstand.

Efter du har gennemført dette modul, vil du være i stand til at guide dine klienter i grundlæggende stressafspændende meditationer og dermed lære dine klienter at mestre deres sind.

Og endelig vil du være blevet introduceret til at arbejde med healende bevidsthedsrejser og guide dine klienter heri.

TILMELD DIG MATZAU MASTERMODULER

Del denne side:
Share 'MASTERMODULER' on Facebook Share 'MASTERMODULER' on Google+ Share 'MASTERMODULER' on LinkedIn Share 'MASTERMODULER' on Twitter Share 'MASTERMODULER' on Print Friendly