Stresskurser

workshop

Nedbring stressniveauet i jeres organisation

Matzau Erhvervspsykologer er leverandør af kurser og uddannelser i stress til førende danske virksomheder, såsom Novo Nordisk, Danske Spil, LEGO, COOP Danmark og Topdanmark.

På samme måde som Matzau Erhvervspsykologer tilbyder åbne Stresscoachuddannelser til coaches, terapeuter og konsulenter, uddanner vi konsulenter  i stresskonsultation. Vi uddanner ledere i Stressmanagement og ledelsesopgaven. Og vi tilbyder kurser og seminarer i stresshåndtering for teams, afdelinger og medarbejdere.

Matzau Erhvervspsykologer leverer følgende stresskurser:

Hvis I som virksomhed ønsker at reducere stressniveauet – og ikke mindst antallet af sygemeldinger i jeres organisation (der skal helst ikke være nogen!) – er nøglen viden og uddannelse af samtlige organisationsled. Det gælder lederne. Det gælder medarbejderne. Og det gælder HR.

Vores kunder er virksomheder, som har blik for,  at stress er en af vor tids store kriser. Virksomheder som tager ansvar for aktivt at lede deres organisation i retning af sundhed og velvære frem for stress og mistrivsel.

Kontakt os på telefon 70 23 09 77 eller info@matzau.dk, hvis I ønsker at bestille et kursus eller høre nærmere om mulighederne for stresskurser i jeres organisation.


DR har været til Stressworkshop hos Matzau Erhvervspsykologer

Lyt til din mave og undgå stress

“Stress er igen på mediernes dagsorden – og flere og flere af os oplever perioder med regulær stress. Jeg er en af dem, der har selv har været der, og derfor tog jeg glad imod invitationen, da psykolog og stressekspert Majken Matzau inviterede til stressworkshop…” – Af journalist Sanne Strøh Andersen, DR

Læs hele artiklen på DR.dk

 

Se og hør forfatterne Majken Matzau og Christina Bølling gæste Aftenshowet – her aflives de klassiske stressmyter, og bogens formål bliver sat i fokus.

Anmeldelse fra JP søndag den 22. april 2012:

 

Del denne side:
Share 'Stresskurser' on Facebook Share 'Stresskurser' on Google+ Share 'Stresskurser' on LinkedIn Share 'Stresskurser' on Twitter Share 'Stresskurser' on Print Friendly