Stresskurser

Forebyg stress i jeres organisation

Matzau Erhvervspsykologer er leverandør af stresskurser til førende danske virksomheder, såsom Novo Nordisk, Danske Spil, LEGO, COOP Danmark og Topdanmark.

Vi uddanner ledere i Stressmanagement og ledelsesopgaven. Vi tilbyder kurser i stresshåndtering for teams, afdelinger og medarbejdere. Og vi uddanner HR og konsulenter i stresskonsultation.

Matzau Erhvervspsykologer leverer følgende stresskurser:

Matzaus stresskurser designes og gennemføres i samarbejde med HR-funktionerne og lederne og tilrettelægges som virksomhedsinterne kurser.
Kurserne varer typisk 1 dag, som kan udbydes som obligatoriske kurser eller som frivillige medarbejderkurser.

Kurserne veksler mellem oplæg, øvelser og dialog baseret på deltagernes erfaringer fra deres arbejdsmæssige hverdag.

Med udgangspunkt i den nyeste forskning i stress og styrkes alle organisationens led i deres respektive roller til at forebygge og håndtere stress proaktivt og professionelt, således at sygemeldinger undgås.

Kontakt os på telefon 70 23 09 77 eller info@matzau.dk, hvis I ønsker at bestille et kursus eller høre nærmere om mulighederne for stresskurser i jeres organisation.

 

 


Majken Matzau og Christina Bølling i Aftenshowet 

Stressfri på tolv uger eller mer’?

Majken Matzau og Christina Bølling gæster Aftenshowet – her aflives de klassiske stressmyter, og der sættes fokus på korrekt stresshåndtering.

 

 


Anmeldelse fra JP Søndag: 

 

 

Del denne side:
Share 'Stresskurser' on Facebook Share 'Stresskurser' on Google+ Share 'Stresskurser' on LinkedIn Share 'Stresskurser' on Twitter Share 'Stresskurser' on Print Friendly