Tilmelding til Matzau Stresscoachuddannelse 2015 og 2016

Skrevet af direktør

Majken Matzau

Majken Matzau

Tilmelding til Matzau Stresscoachuddannelse 2015 og 2016

Af Majken Matzau

Af Majken Matzau

Underviser på Matzau Stresscoachuddannelse

Matzau Erhvervspsykologer har nu åbnet for tilmelding til ottende hold på landets førende Stresscoach-uddannelse.

Hold 8 starter 14. april 2016 med certificering oktober 2016.

“Jeg har deltaget i mange kurser og uddannelser, og jeg må sige dig en stor TAK for det mest inspirerende, engagerende og holistiske jeg har deltaget i. At få nye perspektiver til mit arbejde har altid været vigtigt for mig uanset, hvad jeg har lavet, og dette kursus/uddannelse har bare været i top.” Gertrud Rostgaard – certifieret Matzau Stresscoach fra hold 3.

 

Bliv certificeret Matzau Stresscoach

Der er aldrig tidligere blevet brugt så mange ressourcer på at bekæmpe og behandle stress i Danmark. Alligevel er stressproblemet voksende og flere og flere bliver langtidssygemeldte.

Hvis du brænder efter at forstå hvorfor – samt at lære, hvordan lige præcist du kan bidrage til, at stressepidemien i dansk erhvervsliv bliver helbredt – frem for fortsat at sprede sig, er du hermed inviteret til at deltage på Danmarks førende og mest gennemgribende stresscoachuddannelse, med fokus på stresscoaching, -rådgivning og behandling.

Matzau Stresscoachuddannelse Hold 8,  2016.  Se datoer

Hold 7
Stresscoach-uddannelsen består af 11 fulde undervisningsdage med direktør og erhvervspsykolog Majken Matzau, og næste hold – Hold 7 – starter d. 9. april 2015, og afsluttes med certificering til Stresscoach d. 2. oktober 2015.

Hver enkelt deltager får personlig vejledning og træning af Majken Matzau, som er forfatter til bogen Stresscoaching – Coaching i grænselandet (Børsen 2009) samt Stressfri på tolv uger eller mer (Peoples Press 2012),  samt Rigtige mænd går også i sort (Peoples Press 2014) og som er en af landets førende stresseksperter.

Tilmeld dig Matzau Stresscoachuddannelse

Dit udbytte af stresscoachuddannelsen vil være, at du:

  • … og din virksomhed erhverver en enestående og nyskabende proces og metode, der sikrer kunderne den absolut optimale ekspertise på stressområdet.
  • … og din virksomheder erhverver et unikt kvalitetsstempel, der er adgangsgivende til at arbejde med alvorlig stress på såvel det erhvervspsykologiske som det personlighedspsykologiske plan.
  • … og din virksomhed erhverver kompetencerne til ikke blot at fungere som stresscoach men ligeledes at kunne agere som professionel stressekspert og rådgiver for HR-funktionerne, ledelsesfunktionerne, job-centrene samt de øvrige involverede parter.

Tilmeld dig stresscoach-uddannelsen i dag

Vi glæder os til at uddanne det næste hold skarpe stresscoaches i bestræbelserne på at få vendt stressbølgen.

Del denne artikel:
Print

Kontakt os

Flere artikler

Da messias blev coach

  – Af Erhvervspsykolog og direktør Majken Matzau Uddrag fra bogen Stresscoaching –  coaching i grænselandet ”Ernest elskede at være psykoterapeut. Dag efter dag inviterede

Læs mere»