Bliv certificeret Stresscoach på DK.’s førende Stresscoachuddannelse

Matzau Erhvervspsykologer åbner nu for tilmelding til Hold 15 på landets førende Stresscoach-uddannelse.

“Jeg har deltaget i mange kurser og uddannelser, og jeg må sige dig en stor TAK for det mest inspirerende, engagerende og holistiske jeg har deltaget i. At få nye perspektiver til mit arbejde har altid været vigtigt for mig uanset, hvad jeg har lavet, og dette kursus/uddannelse har bare været i top.” Gertrud Rostgaard – certificeret Matzau Stresscoach fra hold 3.

Bliv certificeret Matzau Stresscoach

Der er aldrig tidligere blevet brugt så mange ressourcer på at bekæmpe og behandle stress i Danmark. Alligevel er stressproblemet voksende og flere og flere bliver langtidssygemeldte.

Hvis du brænder efter at forstå hvorfor – samt at lære, hvordan lige præcist du kan bidrage til, at stressepidemien i dansk erhvervsliv bliver helbredt – frem for fortsat at sprede sig, er du hermed inviteret til at deltage på Danmarks førende og mest gennemgribende stresscoachuddannelse, med fokus på stresscoaching, -rådgivning og behandling.

Uddannelsesstart for Hold 15,  2021-22 Se datoer her

Matzau Erhvervspsykologer uddanner stresscoaches / stressrådgivere for en lang række førende virksomheder, herunder blandt andet Novo Nordisk, Velux, Rambøl, Deloitte, Oticon, Danske Spil, Topdanmark mfl.

Stresscoach-uddannelsen består af 9 fulde undervisningsdage med Erhvervspsykolog Majken Matzau. Alle undervisningsdage foregår i København fra kl. 9.30 – 16.30.

Uddannelsen ledes af Majken Matzau, som er forfatter til bøgerne Stresscoaching – Coaching i grænselandet (Børsen 2009), Stressfri på tolv uger eller mer’ (Peoples Press 2012) og Rigtige mænd går også i sort (Peoples Press  2014) og er landets førende ekspert indenfor Stresscoaching og -ekspertrådgivning.

Tilmeld dig her

Dit udbytte af stresscoachuddannelsen vil være, at du:

  • … og din virksomhed erhverver en enestående og nyskabende proces og metode, der sikrer kunderne den absolut optimale ekspertise på stressområdet.
  • … og din virksomheder erhverver et unikt kvalitetsstempel, der er adgangsgivende til at arbejde med alvorlig stress på såvel det erhvervspsykologiske som det personlighedspsykologiske plan.
  • … og din virksomhed erhverver kompetencerne til ikke blot at fungere som stresscoach men ligeledes at kunne agere som professionel stressekspert og rådgiver for HR-funktionerne, ledelsesfunktionerne, job-centrene samt de øvrige involverede parter.

Tilmeld dig stresscoach-uddannelsen i dag

Form

Matzau Erhvervspsykologers Stresscoachuddannelse veksler mellem teoretiske oplæg, træning og øvelser. Stresscoachuddannelsen stiller krav om ansvarlighed, indlevelse samt erfaring til deltageren. Der er ca. 16 deltagere på holdet.

Hvem

For dig, der arbejder, eller ønsker at arbejde med stress i en professionel sammenhæng. Alle er velkomne, og det kræver ingen særlig foruddannelse at deltage.

Certificering til Matzau Stresscoach

Certificering kræver gennemførelse af 20 stresscoachingsessioner mellem modulerne, bestået eksamenscoaching, bestået skriftlig opgave samt deltagelse på hele Stresscoachuddannelsen.

Hvornår

København Hold 15, 2021 – 2022:

3 x 2 dages moduler + 1 x 3 dages modul fra kl. 9:30 – 16:30.
Modul 1: 11. – 12. november
Modul 2: 13. – 14. januar
Modul 3: 3. – 4. februar
Modul 4: 23. – 25. marts

Matzau Stresscoachuddannelse foregår i København i Soulhouse på Hørsholmgade 20A, 2200 Kbh. N.

Om Matzau Stresscoachuddannelse from Matzau Erhvervspsykologer on Vimeo.

Vi glæder os til at uddanne endnu et hold skarpe stresscoaches i bestræbelserne på at få vendt stressbølgen.

 

Del denne side:
Share 'Bliv certificeret Stresscoach på DK.’s førende Stresscoachuddannelse' on Facebook Share 'Bliv certificeret Stresscoach på DK.’s førende Stresscoachuddannelse' on Google+ Share 'Bliv certificeret Stresscoach på DK.’s førende Stresscoachuddannelse' on LinkedIn Share 'Bliv certificeret Stresscoach på DK.’s førende Stresscoachuddannelse' on Twitter Share 'Bliv certificeret Stresscoach på DK.’s førende Stresscoachuddannelse' on Print Friendly