NYHED: MASTERMODUL TIL DIN STRESSCOACHUDDANNELSE

OVERBYGNINGS- OG MASTERMODUL TIL DIN STRESSCOACHUDDANNELSE

Nu kan du deltage i Master- og Overbygningsmodulet “Stress i personlighedspsykologisk perspektiv” på Matzau Stresscoachuddannelse. 

Hvornår: d. 2. – 3. maj kl. 9.30 – 16
Hvor: Vesterbrogade 60A, Købehavn
Hvem: Alle, der har en grundlæggende stresscoach / stressrådgiver uddannelse
Pris: 5.200 kr. + moms

Fokus på Overbygningsmodulet er årsager og virkning i individet – i modsætning til den grundlæggende Matzau Stresscoachuddannelse, hvor vi har fokus på systemet.

INDHOLD OVERBYGNINGSMODUL

I løbet af 2019 udbyder Matzau Erhvervspsykologer 3 uafhængige Mastermoduler. Det første “Stress i personligheden” udbydes d. 2. – 3. maj. 

Dernæst kan du se frem til Master Modulet “Stresskonsulenten” med fokus på ledelse, organisation, strategisk stressrådgivning og stresspolitiker, som kommer til at ligge til efteråret. Og endelig udbyder vi Mastermodulet ” Meditationsvejleder” i vintermånederne med fokus på meditative teknikker til stressforløsning. 

På Mastermodulet “Stress i personligheden” lærer du at skabe bevidsthedsskift i dine klienter. Der lægges ikke fokus på decideret stressrådgivning /- coaching – det forudsætter vi, at du allerede mestrer, men derimod på, hvordan man kan skabe varige og uovervindelige skift i klientens bevidsthed.

Dette indebærer at man hjælper sin klient til at få indblik i samt ændre sine psykologiske historier, erfaringer, kardinalepisoder samt de røde tråde, der har bundet deres psyke fast i låste programmer, som skaber pres og modstand i dem. 

Nogle af de metoder, man bliver trænet i, indebærer at bringe klienten i en meditativ bevidsthedstilstand og derefter gå ind i den relevante kardinale episode for at skabe forløsning.  

DU KOMMER TIL AT LÆRE:

• At hjælpe klienten til indsigt i sin personlige autoritetshistorie
• At afdække personlighedens historie og overbevisningernes kraft 
• At hjælpe klienten til at håndtere angst og pres
• Redskaber til at styrke selvværdighed og vejen hjem
• At skabe bevidsthedsskift og dermed nye livsstrategier
• At se klientens højere selv og spejle det højere selv igennem guidet meditation og indre bevidsthedsrejse

Dertil bliver der også supervision på aktuelle cases.

MASTER TRÆNING

På dette Mastermodul lærer du metoder, der kræver stor erfaring og indsigt i stresssamtaler og rådgivning og også evnen til at håndtere meget følsomme områder i klienternes bevidsthed. 

Til gengæld er det også her de varige skift kan skabes, og du som professionel stresscoach eller -rådgiver kan stå til rådighed som livsvejleder for klienten.

For intet sker uden formål, og formålet med et stresskollaps rækker højere op, dybere ind og bredere ud end blot at skabe ro i nervesystemet. 

Med andre ord – der er en gave at pakke ud i et stresskollaps, og på dette Master Modul lærer du teknikker og metoder, der rækker langt ud over vores grundlæggende stresscoachingtilgang. 

TILMELD DIG MATZAU MASTERMODULER

Del denne side:
Share 'NYHED: MASTERMODUL TIL DIN STRESSCOACHUDDANNELSE' on Facebook Share 'NYHED: MASTERMODUL TIL DIN STRESSCOACHUDDANNELSE' on Google+ Share 'NYHED: MASTERMODUL TIL DIN STRESSCOACHUDDANNELSE' on LinkedIn Share 'NYHED: MASTERMODUL TIL DIN STRESSCOACHUDDANNELSE' on Twitter Share 'NYHED: MASTERMODUL TIL DIN STRESSCOACHUDDANNELSE' on Print Friendly