Få gratis stresscoaching af kursister på Stresscoachuddannelsen

Har du – eller en af dine kære stress?
Så er der nu mulighed for få en gratis stresscoachingsession fredag d. 24. august kl. 10.30-11.30.

Coachingen er et led i Matzau Erhvervsspsykologers Stresscoachuddannelse hold 4, og gennemføres af uddannelsens kursister, som alle er erfarne og kompetente konsulenter, coaches og ledere.

Det er stresscoachuddannelsens tredje modul ud af 5, og kursisternes gennemførelse af denne stresscoachingsession indgår i deres endelige evaluering.

Bemærk, at tilbuddet selvfølgelig kun gælder til dem der har stress inde på livet. Og du er velkommen til at videresende link til denne side til mulige kandidater.

Eventuelle spørgsmål stiles til Kathrine Dalsgård på email: assistent@matzau.dk efter først til mølleprincippet.

Selve coachingsessionen foregår i vores lokaler på Nørrebrogade 26, 4.t.v. og starter præcist kl. 10.30, fredag d. 24. august og varer til kl. 11.30. Du skal forvente, at være her ti minutter før; dvs. kl. 10.20, hvor Kathrine vil tage godt i mod dig.

Formålet med sessionen er at afdække dit stressbillede og rådgive dig om, hvordan du bedst kommer videre på denne baggrund.

Derfor kan du forvente, at du af coachen vil blive inviteret til at undersøge såvel stresssignaler, stress-situationer og –reaktioner. Kursisterne på Stresscoach-uddannelsen er trænede i at give viden og råd til deres klienter, –  og således ikke bare i, at du selv skal finde alle i dine svar og løsninger.

Dit udbytte bliver derfor både en tilbagemelding på dit stressbillede samt rådgivning og vejledning omkring de bedste tiltag her og nu udfra din unikke situation.

Vi glæder os til at høre fra dig.

___________________________________________________________________________________

Tilmelding:

TILMELD DIG GRATIS STRESSCOACHING SESSION HER

Del denne side:
Share 'Få gratis stresscoaching af kursister på Stresscoachuddannelsen' on Facebook Share 'Få gratis stresscoaching af kursister på Stresscoachuddannelsen' on Google+ Share 'Få gratis stresscoaching af kursister på Stresscoachuddannelsen' on LinkedIn Share 'Få gratis stresscoaching af kursister på Stresscoachuddannelsen' on Twitter Share 'Få gratis stresscoaching af kursister på Stresscoachuddannelsen' on Print Friendly