Samarbejde og teamudvikling

Få hjælp til at udvikle dit team

Matzau Erhvervspsykologer er en erfaren og flittigt brugt leverandør af virksomhedsinterne seminarer og workshops i samarbejde og teamudvikling for landets førende virksomheder; heriblandt Novo Nordisk, Alm. Brand og Lego. Seminarerne varer typisk en dag og skræddersys altid i samarbejde med vores kunder.

I udviklingen af seminarerne tages udgangspunkt i deltagernes aktuelle hverdag og samarbejdsklima. Fokus kan være på såvel roller, opgaver og ansvar som på at skabe high performing teams og excellent samarbejde.

Endvidere kan fokus være på at løse interne samarbejdskonflikter – med fokus på kommunikation, teamroller og spilleregler for samarbejde.

Alle vores aktiviteter indeholder metoder og værktøjer, der kan implementeres i den organisatoriske hverdag, og allerede på kurserne og seminarerne bliver virksomhedsinterne temaer behandlet og nye løsninger formuleret.

På seminarer i samarbejde og teamudvikling vil deltagerne:

  • Blive introduceret til forskning om high performance teams vs. low performance teams
  • Få redskaber til at skabe synergi og performance i teamet
  • Få redskaber til konfliktløsning
  • Få teamets kompetencer og præferencer kortlagt med udvalgte teamudviklingsværktøjer og personlighedsprofiler
  • Blive klare på, hvilke indsatsområder teamet skal fokusere på
  • Træffe beslutninger om nye veje frem i udviklingen af teamet og samarbejdet

Kursernes tilrettelæggelse

Matzaus kurser udvikles i samarbejde med HR-funktionerne og lederne i vores kundevirksomheder og tilrettelægges som virksomhedsinterne kurser. Teamseminarer henvender sig til teams og afdelinger med det formål at udvikle samarbejdet og teamet, med henblik på at skabe top-performance i opgaveløsningen.

På kurserne lægges vægt på det personlige såvel som det arbejdsrelaterede, og der skabes mulighed for, at deltagerne gennem dialog etablerer et fælles sprog og forståelse for samarbejde og ønsker til teamet.

Endvidere fokuseres der på, at deltagerne får redskaber og fælles aftaler med hjem til dagligdagens arbejdsliv.

Et samarbejdsseminar varer typisk en dag og kan rekvireres som internt kursus af alle virksomheder. På seminaret veksles der mellem korte teoretiske oplæg, øvelser og dialog baseret på deltagernes oplevelser og erfaringer fra hverdagen.

Kontakt os på telefon 7023 0977 eller info@matzau.dk, hvis I ønsker at booke et kursus eller høre nærmere om mulighederne for jeres organisation.

Del denne side:
Share 'Samarbejde og teamudvikling' on Facebook Share 'Samarbejde og teamudvikling' on Google+ Share 'Samarbejde og teamudvikling' on LinkedIn Share 'Samarbejde og teamudvikling' on Twitter Share 'Samarbejde og teamudvikling' on Print Friendly