Personlig autoritet

Matzau Erhvervspsykologer Personlig Gennemslagskraft Kursus

Har I udfordringer med at trænge igennem i organisationen eller over for eksterne samarbejdspartnere?

Matzau Erhvervspsykologer leverer kurser i personlig autoritet og gennemslagskraft for både medarbejdere, ledere og afdelinger. Vi har specialiseret os i det indre lederskab gennem de sidste 15 år og har udviklet og trænet mere end 1.000 ledere og medarbejdere fra førende virksomheder som Topdanmark, Novo Nordisk og DR.

På kurset styrkes deltagernes indre autoritet og evne til at handle med øget gennemslagskraft og synlighed. Der sættes fokus på evnen til centrering i den professionelle rolle, der trænes i at sige til og fra, og endelig sættes der fokus på værktøjer til at håndtere pressede situationer og stress.

På kurset i personlig autoritet vil deltagerne:

  • Lære at skabe øget indflydelse og tage ansvar for egen adfærd
  • Blive styrket i håndtering af pres og stress
  • Blive trænet i at sige til og fra
  • Få indsigt i personlige reaktionsmønstre
  • Blive styrket i den personlige autoritet
  • Træde frem i en styrket udgave af deres professionelle rolle
Kursernes tilrettelæggelse
Matzaus kurser udvikles i samarbejde med HR-funktionerne og lederne i vores kundevirksomheder og tilrettelægges som virksomhedsinterne kurser. Kurserne varer typisk 1-2 dage efter behov. De kan udbydes enten som afdelingsinterne kurser eller som enkeltstående åbne kurser til ledere eller medarbejdere i virksomhedens kursuskatalog.

Kurserne veksler mellem oplæg, øvelser og dialog baseret på deltagernes erfaringer fra egne enheder. Med udgangspunkt i undervisning i den nyeste forskning inden for selvværd og gennemslagskraft i kombination med træning i urgamle centreringsteknikker fra Østen styrkes deltagernes evne til at håndtere deres professionelle rolle og opgave i relationen til omgivelserne.

Kontakt os på telefon 70 23 09 77 eller info@matzau.dk, hvis du ønsker at høre nærmere om mulighederne for kurser i det bevidste lederskab i jeres organisation.

 

Del denne side:
Share 'Personlig autoritet' on Facebook Share 'Personlig autoritet' on Google+ Share 'Personlig autoritet' on LinkedIn Share 'Personlig autoritet' on Twitter Share 'Personlig autoritet' on Print Friendly