Feedback og learning mindset

Matzau Erhvervspsykologer Feedback Seminar

Skab en dynamisk organisation, hvor læring og udvikling skaber high performance

Feedback og et lærende mindset er en af de afgørende faktorer i udviklende af high performing teams og organisationer.

På vores kurser og seminarer i feedback og learning mindset punkterer vi myterne om, hvordan talent skabes, og hvordan I skaber innovation, drive og robusthed i medarbejdernes psykologi. På kurset vises en ny vej frem, med udgangspunkt implementeringen af et handlingsorienteret feedback-redskab og med fokus på talentudvikling og high performance relationer.

På feedback og learning mindset kurset vil medarbejderne:

  • Blive introduceret til teorien bag fixed og learning mindset
  • Få indblik i psykologien bag udviklingen af intelligens og talent
  • Lære redskaber til at styrke eget og andres personlig værd og kompetence
  • Få løftet sløret for, hvorfor feedback som regel går galt
  • Blive introduceret til superværktøjet handlingsorienteret feedback
  • Gennemføre feedbackproces i eget team
  • Udvikle en fremadrettet feedback-kultur

Vores feedback-kurser henvender sig til medarbejdere, teams og afdelinger med det formål at lære medarbejderne at give og modtage handlingsorienteret feedback, med henblik på at skabe topperformance i samarbejdet

På kurserne lægges vægt på det personlige såvel som det arbejdsrelaterede, og der skabes mulighed for at deltagerne gennem dialog etablerer et fælles sprog og forståelse for feedback-værktøjet. Endvidere fokuseres der på, at deltagerne får redskabet og fælles aftaler med hjem til dagligdagens arbejdsliv.

Der er ingen grænser for, hvor mange deltagere der kan være med på kurserne. Et feedback-kursus varer typisk en dag og kan rekvireres som internt kursus af alle virksomheder.

Kurset veksler mellem korte teoretiske oplæg, øvelser og dialog baseret på deltagernes oplevelser og erfaringer fra hverdagen.

Kontakt os på telefon 7023 0977 eller info@matzau.dk, hvis I ønsker at booke et kursus eller høre nærmere om mulighederne for jeres organisation.

Del denne side:
Share 'Feedback og learning mindset' on Facebook Share 'Feedback og learning mindset' on Google+ Share 'Feedback og learning mindset' on LinkedIn Share 'Feedback og learning mindset' on Twitter Share 'Feedback og learning mindset' on Print Friendly