Seminarer og workshops

Foredrag Stress til Lederskab ved Erhvervspsykolog Majken Matzau

Matzau Erhvervspsykologer er en erfaren og flittig brugt leverandør af virksomhedsinterne seminarer og workshops til landets førende virksomheder.

Ud over vores stresskurser leverer vi workshops i feedback og leaning mindset, personlig autoritet og gemmenslagskraft, samarbejde og teamudvikling samt i meditation.

Workshops og seminarer kan vare fra en halv dag op til 2-3 dage og skræddersys altid i samarbejde med vores kunder og deres aktuelle behov.

Alle vores aktiviteter indeholder metoder og værktøjer, der kan implementeres i den organisatoriske hverdag, og allerede på kurserne og seminarerne bliver virksomhedsinterne temaer behandlet og nye løsninger formuleret.

Matzau Erhvervspsykologer tilbyder følgende seminarer/ workshops:

Udvikling og tilrettelæggelse

Matzaus workshops udvikles i samarbejde med HR-funktionerne og lederne i vores kundevirksomheder og tilrettelægges som virksomhedsinterne seminarer. Varigheden er typisk 1-2 dage efter behov. Vores workshops kan udbydes som afdelingsinterne workshops eller som en del af virksomhedens tilbud om åbne kurser til ledere og medarbejdere.

Vores workshops veksler mellem oplæg, øvelser og dialog baseret på deltagernes erfaringer fra egne enheder. Med udgangspunkt i den nyeste forskning i feedback, autoritet, meditation og udvikling af teams og organisationer styrkes deltagernes evne til at håndtere deres professionelle rolle og hverdag proaktivt, og der sættes fokus på den faglige opgave såvel som på det personlige lederskab i eget professionelle liv.

Kontakt os på telefon 70 23 09 77 eller info@matzau.dk, hvis I ønsker at bestille en workshop eller høre nærmere om mulighederne for seminarer og workshops i jeres organisation.

 

________________________________________________________________________________________________

DR har været til Stressworkshop hos Matzau Erhvervspsykologer

Lyt til din mave og undgå stress

“Stress er igen på mediernes dagsorden – og flere og flere af os oplever perioder med regulær stress. Jeg er en af dem, der har selv har været der, og derfor tog jeg glad imod invitationen, da psykolog og stressekspert Majken Matzau inviterede til stressworkshop …” – Af journalist Sanne Strøh Andersen, DR

Læs hele artiklen på DR.dk

Del denne side:
Share 'Seminarer og workshops' on Facebook Share 'Seminarer og workshops' on Google+ Share 'Seminarer og workshops' on LinkedIn Share 'Seminarer og workshops' on Twitter Share 'Seminarer og workshops' on Print Friendly