Ledelsesbaseret coaching

Matzau Erhvervspsykologer coaching kursus

Giv jeres ledere og medarbejdere et løft med et kursus i coaching for ledere og ledergrupper

Matzau Erhvervspsykologer har gennem de sidste 10 år leveret uddannelser og kurser i ledelsesbaseret coaching til et hav af virksomheder, heriblandt Alm.Brand, DR og Topdanmark.

Mere end 500 ledere har på vores kurser lært at udvikle deres medarbejdere ved at stille spørgsmål, være nysgerrige og balancere dette med klassisk instruktiv ledelse i organisationen. Gennem et internt kursus i coachingbaseret ledelse udvikler lederne dels en højere grad af personlig indsigt i egen ledelsesadfærd, dels en redskabskasse til ledelse af både medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere i hverdagen.

Vores coachingkursuser henvender sig til virksomheder, ledere og ledergrupper, som ønsker viden og redskaber til at udvikle ekspertmedarbejdere og lede komplekse enheder i egen organisation.

På coachingkurset vil lederne:

  • Blive indført i de tre største fejl ledere typisk begår i forbindelse med virksomhedens udviklingssamtaler
  • Lære at facilitere samtaler, der skaber ejerskab, læring og selvværd hos medarbejderne
  • Få redskaber til at udvikle samarbejds- og kunderelationer til nye dybder og højder
  • Blive trænet i at adressere vanskelige situationer på en måde, der skaber tillid, involvering og løsninger
  • Få styrket deres personlige centrering og autoritet som leder og derigennem skabe et stærkt følgeskab i egen organisation
Kursernes tilrettelæggelse
Matzaus coachingkurser udvikles i samarbejde med HR-funktionerne og lederne i vores kundevirksomheder og tilrettelægges som virksomhedsinterne kurser. Kurserne varer typisk 1-2 dage efter behov. Kurserne kan udbydes som obligatoriske kurser, som delelementer i en overordnet lederuddannelse eller som enkeltstående frivillige lederudviklingskurser.

Kurserne veksler mellem oplæg, øvelser og dialog baseret på deltagernes erfaringer fra egne enheder. Med udgangspunkt i den nyeste forskning i coaching og ledelse styrkes ledernes evne til at håndtere deres team proaktivt og professionelt, og der sættes fokus på den ledelsesmæssige opgave såvel som på det personlige lederskab i eget professionelle liv.

Kontakt os på telefon 70 23 09 77 eller info@matzau.dk, hvis du ønsker at høre nærmere om mulighederne for coachingkurser i jeres organisation.

 

 

Del denne side:
Share 'Ledelsesbaseret coaching' on Facebook Share 'Ledelsesbaseret coaching' on Google+ Share 'Ledelsesbaseret coaching' on LinkedIn Share 'Ledelsesbaseret coaching' on Twitter Share 'Ledelsesbaseret coaching' on Print Friendly