Lederkurser

Matzau Erhvervspsykologer Stresskursus

Uddan jeres ledere i ledelsesbaseret coaching, det bevidste lederskab samt stressmanagement 

Et af Matzau Erhvervspsykologers hovedkompetenceområder er uddannelse og udvikling af ledere, og i årenes løb har vi leveret lederkurser til en lang række af Danmarks førende virksomheder.

Kurserne varer fra 1-3 dage og består af en blanding af teretiske modeller, træning og implementering i praksis.

Vi indgår som hovedleverandør af skræddersyede lederudviklingsprogrammer såvel som af delelementer i større uddannelsesforløb for ledere på alle niveauer.

Matzau Erhvervspsykologer leverer tre typer lederkurser:

Kursernes tilrettelæggelse
Matzaus kurser udvikles i samarbejde med HR-funktionerne og lederne i vores kundevirksomheder og tilrettelægges som virksomhedsinterne kurser. Kurserne varer typisk 1-2 dage efter behov. Kurserne kan udbydes som obligatoriske kurser, som delelementer i en overordnet lederuddannelse eller som frivillige lederudviklingskurser.

Kurserne veksler mellem oplæg, øvelser og dialog baseret på deltagernes erfaringer fra egne enheder. Med udgangspunkt i den nyeste forskning i ledelse styrkes ledernes evne til at håndtere deres ledelsesmæssige rolle og hverdag proaktivt og professionelt, og der sættes fokus på den ledelsesmæssige opgave såvel som på det personlige lederskab i eget professionelle liv.

Kontakt os på telefon 70 23 09 77 eller info@matzau.dk, hvis du ønsker at høre mere om vores lederkurser og workshops.
Del denne side:
Share 'Lederkurser' on Facebook Share 'Lederkurser' on Google+ Share 'Lederkurser' on LinkedIn Share 'Lederkurser' on Twitter Share 'Lederkurser' on Print Friendly