Lederkurser

Matzau Erhvervspsykologer Stresskursus

Uddan jeres ledere i ledelsesbaseret coaching, det bevidste lederskab samt stressmanagement. 

Et af Matzau Erhvervspsykologers hovedkompetenceområder er uddannelse og udvikling af ledere, og igennem årenes løb har vi leveret lederkurser for en lang række af Danmarks førende virksomheder.

Kurserne varer fra 1-3 dage, og består af en blanding af teretiske modeller, træning og implementering i praksis.

Vi indgår som hovedleverandør af skræddersyede lederudviklingsprogrammer såvel som af delelementer i større uddannelsesforløb for ledere på alle niveauer.

Matzau Erhvervspsykologer leverer tre typer lederkurser:

Kursernes tilrettelæggelse
Matzaus kurser udvikles i samarbejde med HR-funktionerne og lederne i vores kundevirksomheder, og tilrettelægges som virksomhedsinterne kurser. Kurserne varer typisk 1-2 dage efter behov. De kan udbydes som obligatoriske kurser, som delelementer i en overordnet lederuddannelse eller som frivillige lederudviklingskurser.

Kurserne veksler mellem oplæg og øvelser samt dialog baseret på deltagernes erfaringer fra egne enheder. Baseret på den nyeste forskning i ledelse styrkes ledernes evne til at håndtere  deres ledelsesmæssige rolle og hverdag proaktivt og professionelt, og der sættes fokus på den ledelsesmæssige opgave såvel som på det personlige lederskab i eget professionelle liv.

Kontakt os på tlf. 70 23 09 77 eller info@matzau.dk, hvis du ønsker at høre mere om vores  lederkurser og workshops.
Del denne side:
Share 'Lederkurser' on Facebook Share 'Lederkurser' on Google+ Share 'Lederkurser' on LinkedIn Share 'Lederkurser' on Twitter Share 'Lederkurser' on Print Friendly