White Elevation Krystalmeditation

WHITE ELEVATION KRYSTAL MEDITATION from Lorelei Universe on Vimeo.

 

KRYSTALMEDITATION D. 16. SEPTEMBER

Nu åbner vi op for næste sæson af Krystalmeditationerne. Vi har to Krystalmeditationer planlagt i denne sæson, hvoraf vi afholder den første under septembermånedens fuldmåne d. 16. september. Her kan du sammen med David Rosenkilde og jeg kan vælge at stilne dit sind, højne din energi, og løfte din bevidsthed til endnu en af vores spektakulære meditationsaftener i Lorelei’s Concert Hall.

Temaet for d. 16. september bliver White Elevation; som faciliterer løftet op i de nye, højere, finere bevidsthedsfrekvenser fra fremtiden, som vi skaber adgang til ved hjælp af meditationerne, renselserne og aktiveringerne – faciliteret af særligt udvalgte alkymier fra krystalsyngeskålene.

Til Krystalmeditationen d. 16. september vil jeg således præsentere jer for intet mindre end 8 nye skåle! Jeg har været i Mount Shasta i sommerferien og hente nye skåle med hjem til Danmark, og så har jeg endvidere i Østrig fundet en fuldstændig enestående skål, som der kun findes en eneste af i hele verden i denne toneart. Dette er Divine Mother-skålen, hvis utrolige alkymi er designet af Her Holiness Sai Maa Lakshmi Devi, og som er lavet af hvidguld, rubin, diamant, kyanite, sølv og platinium.

Divine Mother skålen ankommer i dag, og jeg glæder mig vildt! Hun har talt til mig længe før, hun overhovedet er ankommet til Danmark.

Denne utrolige skål glæder jeg mig til at indvie sammen med jer til White Elevation Krystalmeditationen – sammen med de 7 øvrige nye krystalskåle – d. 16. september, hvor vi cleare al støjen fra augustmåneds fuldmåne – som har været udsædvanlig intens – samt løfte os ind i den ny tids lysende, hvide bevidsthedsenergi.

The time is now!

Koncertkalender sensommer /efterår 2016: 

D. 16. september: White Elevation – køb billetter her
D. 14. november – Human Orbits – køb biletter her

Vi glæder os til at se jer til efterårets krystalmeditationer  i Lorelei‘s Concert Hall på Vesterbrogade 60 A.  Og som altid: Det kræver ingen forudsætninger at deltage, og alle er velkomne.
Kærlig hilsen,
Majken Lorelei Matzau

PS: PÅ billedet ses 3 af de nye skåle: En White Elevation 4 Clover Platinum skål, En Sunstone-Palladium skål og en helt utrolig og enestående Larimar-platinum skål.

Del denne side:
Share 'White Elevation Krystalmeditation' on Facebook Share 'White Elevation Krystalmeditation' on Google+ Share 'White Elevation Krystalmeditation' on LinkedIn Share 'White Elevation Krystalmeditation' on Twitter Share 'White Elevation Krystalmeditation' on Print Friendly