Krystalmeditation d. 12. januar

Majken Lorelei Matzau Krystalsyngeskåle Meditation

 

Krystalmeditation d. 12. januar

Nu er vi tæt på at få afsluttet 9’året, og det har været et år fyldt med transformation og afslutninger på alle planer. Og lige om lidt træder vi ind i et dugfriskt nyt 1’er-år, med nye begyndelser, indvielser og ny energi.

Vi indvier selvfølgelig 1’er-året under den aller første fuldmåne d. 12. januar til årets første Krystalmeditation. Her vil vi sætte intentionen for vores højeste version af os selv og vores liv og åbne en lysende stjernesti ind i, ikke blot det nye år, men ind i hele det nye årti.

Der er kun få pladser tilbage, så skynd dig at købe billetter, hvis du vil sikre dig plads.

Krystalmeditation d. 12. januar: Køb Billetter her

Du kan også købe gavekort med håndskrevne invitationer til vores krystalmeditationer i vores webshop nu:

Køb gavekort til Krystalmeditation

Tusind tak for et forrygende år og alle de magiske sjælerejser, vi har taget sammen under fuldmånerne i 2016. Jeg glæder mig meget til at løfte energien til nye højder i 2017 – og ikke mindst til at præsentere jer for min nye bog, Universets Sang – en sjælerejse, som udkommer til sommer på People’s Press.

Rigtig glædelig jul og et forrygende nytår til jer alle,

Kærlig hilsen,

Lorelei 

Del denne side:
Share 'Krystalmeditation d. 12. januar' on Facebook Share 'Krystalmeditation d. 12. januar' on Google+ Share 'Krystalmeditation d. 12. januar' on LinkedIn Share 'Krystalmeditation d. 12. januar' on Twitter Share 'Krystalmeditation d. 12. januar' on Print Friendly