Krystalmeditation d. 31. marts – bemærk ny dato

KRYSTALMEDITATION D. 31. MARTS
– Bemærk ny dato

Kære venner af huset

Tak for en helt og aldeles magisk Krystalmeditation i Lorelei’s Concerthall i går. Vi fik indviet mesterenergien og clearet de gamle mønstre… No more sitting on the fence. Nu er det nu.
Jeg var især glad for at introducere jer til Lydsøjlen, og for David Rosenkilde, som spillede akkompagnement.

Det glæder vi os til at gøre igen.

Vi har leget lidt med datoerne for Krystalmeditationen i marts, og vi har besluttet at flytte datoen fra d. 22. til d. 31. marts, da David Rosenkilde er booket til anden side d. 22. Og David skal fremover spille med til Krystalmeditationerne med sine smukke intuitive klange.

Næste Krystalmeditation er således d. 31. marts, og til Krystalmeditationen d. 31. marts vil jeg introducere jer til den tekst; “Jeg er lyset“… ,som jeg har skrevet til Lydsøjlen, som I blev præsenteret for igår.

Udover Krystalmeditationen d. 31. marts, har vi Krystalmeditation d. 21. maj. . Og derefter vender vi først tilbage efter sommerferien.

Koncerkalender:

D. 31. marts: Køb billet her
D. 21. maj: Køb billet her

Der er mange af jer, der spørger til, om jeg har udgivet krystalmusikken på CD endnu. Det har jeg ikke endnu – det er på vej og udkommer inden længe. Men jeg har indspillet en 25 minutters livekoncert på DK4, som I kan lytte til derhjemme og meditere til.

Find både live-koncert samt interview om syngeskåleneher. 

Musikken, vi mediterede til i går, var af  Thomas Barquee, Ashana og Majbritte Ulrikkeholm.

Vi glæder os til at se dig under fuldmånen kl. 20-22 d. 31. marts og d. 21. maj i Lorelei’s Concert Hall på Vesterbrogade 60 A.  Som altid: Det kræver ingen forudsætninger at deltage, og alle er velkomne.
Kærligst,
Majken Lorelei Matzau

 

Del denne side:
Share 'Krystalmeditation d. 31. marts – bemærk ny dato' on Facebook Share 'Krystalmeditation d. 31. marts – bemærk ny dato' on Google+ Share 'Krystalmeditation d. 31. marts – bemærk ny dato' on LinkedIn Share 'Krystalmeditation d. 31. marts – bemærk ny dato' on Twitter Share 'Krystalmeditation d. 31. marts – bemærk ny dato' on Print Friendly