Flower Moon Krystalmeditation

Lorelei's Alchemy crystal singing bowl

D. 10. maj afholder vi Krystalmeditation under fuldmånen. Næste gang er først d. 6. september, så hvis du ikke vil vente så længe, er det om at sikre sig pladser nu, da vi snart har udsolgt.

Majmåneds fuldmåne refereres til, som “the flower moon”. Den magiske måne, hvorunder de fine frø, som vi tidligere har sået, blomstrer, og alt springer ud og gror.

D. 10. maj vil vi derfor lade fuldmånens vitalitet stråle ned over de mange nye lysende frø, som vi sår her i den ny tids energi, for at lade dem blomstre og folde sig ud og vise os, hvem og hvad de er i vores liv.

Vi vil d. 10. maj åbne yderligere for sluserne til de nye impulser og energier, der strømmer til os nu her i 1’året, og vi vil her aktivere nye lysimpulser i vores bevidsthed, vores energi og i vores liv.

The time is now – og alt kan ske i dette gyldne 1’er år.

Vi ses under blomstermånen d. 10. maj, hvor jeg også vil præsentere jer for nogle helt nye krystalsyngeskåle – blandt andet denne smukke skål, som ankom i går, og som består af Dead Sea Salt, Pink Aura, Violet Aura-Gold & Platin. Dens kraft er helt enestående, og meget anderledes end de øvrige skåle. Hvordan skal du selv få mulighed for at opleve d. 10. maj.

Under Krystalmeditationen, bliver du som altid guidet i dybe, healende meditationer, hvor lydsøjler og klange fra mere end 40 enestående krystalsyngeskåle clearer og transformerer blokeringer og støj i såvel kroppen som i sindet, og aktiverer nye, højere vibrationer i vores liv.

Krystallysekroner og blafrende stearinlys i den katedral-lignende koncertsal inviterer til meditativ fordybelse, og under meditationen guides du ind i den dybe bevidsthedstilstand, som healer adskillelse og styrker kontakt til det højeste sted i dig selv.

Krystalmeditation d. 10. maj: Køb Billetter her

Vi ses under blomstermånen d. 10. maj kl. 20-22. Alle er velkomne, og det kræver ingen forudsætninger at deltage.

Kærlig hilsen,

Lorelei 

Del denne side:
Share 'Flower Moon Krystalmeditation' on Facebook Share 'Flower Moon Krystalmeditation' on Google+ Share 'Flower Moon Krystalmeditation' on LinkedIn Share 'Flower Moon Krystalmeditation' on Twitter Share 'Flower Moon Krystalmeditation' on Print Friendly