“Vi har brug for flere af din slags (Majken Matzau) som kan handle, handle hurtigt og med stor professionalisme og personligt engagement – fantastisk.

Du er kort sagt hamrende dygtig, ikke mindst ift. din ekspertise ifm stressramte medarbejdere. Og her skal du have stor ros. Jeg valgte ikke at gå via vores egne PFA-ordninger – de er generelt ikke gode nok, og du har været helt fantastisk – igen – så tak for hurtig indsats og opfølgning.”

Trine Mulvad, Vice President Novo Nordisk

________________________________________________________________________________________

“Jeg har benyttet Matzau Erhvervspsykologer i forbindelse med et tilbud om at deltage i stresscoaching.

Her mødte jeg Maiken Lundsgaard Martinussen. Maiken adskiller sig fra andre stresspsykologer, jeg har prøvet, ved at turde gå efter kernen og spørge ind. Maiken er ikke bange for at tale om de svære ting, og giver ikke udtryk for, at det er synd for en, men forholder sig objektiv og nysgerrig.

Det Maiken gør fantastisk godt er, at hun kommer med konstruktive forslag med udgangpunkt i den person man er, og på et sprog som man forstår. Forslag som er så konkrete og nærmest som en handlingsplan, man kan tage med hjem og arbejde med.

Via min tid og proces sammen med Maiken har jeg fået konkrete værktøjer, som gør mig i stand til at identificere mine faresignaler på stress, acceptere at jeg ikke kan nå alt, prioritere mit arbejde, og dermed komme tilbage til at hvile i mig selv. Med hjælp fra Maiken fandt jeg også frem til, hvem jeg er som person. Det har været et yderst professionelt, omsorgfuldt, og lærigt møde med Maiken.

Derudover er det et fantastisk initiativ med torsdagsmediation – et tilbud jeg har benyttet mig af mange gange. Jeg vil klart anbefale Matzau Erhvervspsykologer til andre.”
Line Poulsen

“Jeg lærte rigtig rigtig meget. Jeg vil til hver en tid anbefale Majken Matzau til andre – og har allerede gjort det!
Jeg har haft stor glæde af  coachingforløbet. Da jeg startede forløbet følte jeg mig meget tæt på at gå helt ned med flaget – men jeg fik hurtigt troen på, at Majken (Matzau) kunne hjælpe mig – hun virkede gennemsyret af professionalisme og virkede samtidig meget imødekommende, kærlig og interesseret.

Majken virkede meget professionel og kunne blot ved at kigge på mig konstatere, hvordan jeg havde det. Hun var ikke til at snyde.
Det virkede super godt for mig, at Maiken lod mig tage aktuelle emner op, som vi så kunne diskutere. I disse diskussioner/samtaler provokerede Majken mig rigtig tit – ofte for at få mig til at overveje hvorfor jeg tænker og reagerer som jeg gør. Det var tit en meget stor øjenåbner.

Jeg lærte, at jeg skal huske at føle efter hvad jeg SELV har lyst til … og ikke altid gøre, hvad jeg tror glæder andre. Jeg skulle være (og føle det var ok) lidt mere egoistisk og tænke mere på mig selv.

Eva Frydenlund Klima, Økonomidirektør Topdanmark


“Maria Klinke har med stor kompetence undervist mine kollegaer og mig i, hvordan vi udfører vores arbejdsopgaver på en meget mere givende og meningsfyldt måde i hverdagen. Marias grundighed og indsigt i vores pædagogiske arbejdsområde samt en levende og empatisk formidling, vækkede min og mine kollegaers tillid. Maria har helt afgjort været en hovedaktør i udvikling af korpets kompetence, levedygtighed og arbejdsglæde.

Jeg fik anbefalet Matzau Erhvervspsykologer af ven (forskerpsykolog).

Jeg vil til hver en tid og med glæde anbefale Matzaus dygtige og kompetente Erhvervspsykologer til andre.”

Karen P. Schmidt, Støttepædogogkorpset Gentofte Kommune


“Mit forløb med Majken Matzau har været utroligt givtigt for mig i den situation jeg stod i. Fra at være slukket, nede i kulkælderen og ulykkelig over min situation (blevet fyret fra tidligere arbejde), fik Majken i løbet af få sessioner tingene vendt helt rundt så at jeg i stedet stod med energi, mod og masser af handlekraft ift. til min situation. Dette resulterede i, at jeg inden for kort tid stod med flere job muligheder på hånden og allerede efter 3 sessioner havde jeg fået et nyt job.

Jeg har lært at følge og tro på mig selv og det jeg brænder for. At ikke gå på kompromis og turde gå efter mine drømme. At jeg så også har fået en masse i forhold til mit privatliv var blot en ekstra gevinst jeg ikke havde regnet med. Jeg vil til enhver tid anbefale Majken Matzau som coach til andre – og har allerede gjort det.”

Pernille Lorentzen, Konsulent Væksthus Region Hovedstaden


“Efter, gennem længere tid, at have haft kommunikative og udviklingsmæssige vanskeligheder i en gruppe bestående af 3 medarbejdere og undertegnede, som leder af gruppen, valgte jeg i samråd med min chef at søge ekstern hjælp.

Vi valgte Matzau Erhvervspsykologer, som allerede blev anvendt af Industriens Uddannelser i anden sammenhæng, og som vi har haft gode erfaringer med.

Som udgangspunkt for vores samtaler valgte vi at fokusere på mig og min udvikling i forhold til, hvorfor jeg ikke havde nævneværdigt held med at få de 3 medarbejdere til at indgå konstruktivt i udviklingen af gruppesamarbejdet.

Samtalerne udmøntede sig i en bedre forståelse af min egen person, min generelle tilgang til opgaver og mennesker, samt nogle gode værktøjer, som jeg med succes har anvendt i det videre arbejde med gruppesamarbejdet.

Skulle jeg få brug for det på et senere tidspunkt, vil jeg igen anvende Matzau Erhvervspsykologer, selvom jeg på nuværende tidspunkt arbejder i Odense.”

Lars Weber Strate, Regnskabschef  OUH Odense Universitetshospital.


“Jeg har i flere år samarbejdet med Majken Matzau, og har været meget tilfreds med både den måde hun har arbejdet på, vores samarbejde og ikke mindst de resultater, som dette har givet.

Majken Matzau har først og fremmest gennemført mange individuelle samtale- og udviklingsforløb for ledere og medarbejdere som enten har været på vej ud i stress-lignende tilstande eller som har haft særlige personlige udfordringer, hvor brug af ekstern hjælp har været en stor fordel.

I alle forløb på nær et enkelt har de personer som har været i forløb hos Majken vurderet forløbene som både meget professionelle og særdeles givende. Samtidig har vi fra virksomhedens side også kunnet spore tilfredsstillende resultater ift en forbedret arbejdsmæssig indsats.

Jeg giver derfor gerne Majken (Matzau)  mine bedste anbefalinger.”

Henrik Horn-Møller, tidl. HR-Chef Topdanmark


“Jeg har i foråret og sommeren 2012 gennemført et meget positivt coach-forløb hos Matzau Erhvervspsykologer. Det oprindelige formål med forløbet var at komme tættere på at erkende mine stærkeste kompetencer og interesser og forstå, hvordan jeg vil kunne anvende disse i mit nuværende og fremtidige arbejdsliv.

Ved hjælp af personlighedstest og gode samtaler blev jeg bestyrket i mine egne opfattelser af mine kompetencer, men jeg gjorde samtidig en masse nye observationer og begyndte at kunne se særligt mine styrker fra mange andre vinkler, som uden nogen som helst tvivl vil styrke mig fremover.

Jeg blev anbefalet Matzau Erhvervspsykologer af en kollega, og jeg vil ikke tøve med at anbefale det samme til mine øvrige kollegaer.”

Antonino Castrone, vicedirektør Københavns Universitet


“Jeg har været til stressrådgivning hos Majken Matzau – et forløb som også kom til at indeholde ledelsessparring, måling af stress via stress monitor og meditation. Majken har en meget bred vifte af faglig såvel som menneskelig erfaring at trække på hvilket betød at jeg kunne få rådgivning/hjælp til hvad som helst i forløbet.

Majken forstår at komme helt ind til roden af problemerne og Majken fik hele tiden åbnet mine øjne og fik mig til at se på tingene og ikke mindst mig selv fra en helt anden vinkel. Jeg valgte Matzau Erhvervspsykokologer fordi jeg fik dem anbefalet. Jeg vil helt klart anbefale Matzau Erhvervspsykologer til andre.”

Lone Rasmussen, Økonomidirektør, Min Akasse


“Jeg kan egentlig sige det ganske kort, mit forløb hos Majken Matzau har været en personlig transformerende rejse. Da jeg kom hos Majken første gang var jeg et menneske, hvis krop og sind ikke var i harmoni eller hang sammen i én stor hele. Jeg var splittet i flere dele, og havde mistet kontakten til mig selv.  Efter mange hårde timer i stolen hos Majken, er jeg kommet ud på den anden side som et integreret menneske, og rejsen i mit nye integrerede jeg, er kun lige begyndt.

Når jeg træder ind af døren hos Majken får jeg oplevelsen af ro og nærvær, og sådan har det været gennem hele mit forløb. Jeg er blevet mødt med inspiration, åbenhed og total tilstedeværelse. Det har givet mig så mange værktøjer og så megen indsigt i mig selv, at jeg på mine mange rejser i fremtiden tør flyde med, tør dele ud og tør leve min nye vision. Jeg er blevet hjulpet igennem selv-skabelse og et nyt liv i fuldkommen integration.

Det har været en lang rejse for mig, både på det professionelle og personlige plan. I min bagage har jeg en masse erfaring med mig, som Majken har ført mig igennem og lært mig.  Både i det professionelle og på det personlige plan har jeg lært at være i kontakt med mig selv og mit indre lederskab, acceptere og lære at flyde med. Tage ansvar for mit eget liv og handlinger, og de beslutninger jeg træffer bevidst eller ubevidst. Være i så meget kontakt med mig selv, at jeg ved når jeg gør det rigtige for mig.”

Michelle Olsen, Projectmanager, Topdanmark


“Majken Matzau er meget professionel, Majken er meget lyttende og finder hurtigt ud af, hvilke områder der skal arbejdes med både professionelt og personligt. Jeg har lige fra start af følt stor tryghed og tillid til Majken. Det har stor betydning for mig, hvis jeg skal komme videre og få noget ud af sessionerne.

Jeg synes jeg er kommet virkelig langt i forhold til mit professionelle liv og den personlige del. Jeg bruger meget af det jeg har lært, når jeg står overfor udfordringer eller jeg kan mærke, at arbejdet fylder alt for meget. Jeg har bl.a lært at lytte til mig selv, give plads til “mig”. Påtager mig ikke flere opgaver, blevet bedre til at uddelegerer.

Igennem meditation er jeg kommet til at kende mig selv meget bedre, det har også virkelig hjulpet mig.

Selvfølgelig vil jeg anbefale Matzau Erhvervspsykologer til andre.”

Helle Tvedeskov, Ledende Oversygeplejeske, Region Hovedstaden


“Det har været et meget gavnligt forløb, som har givet mig gode værktøjer til bedre at håndtere situationer, der tidligere ville stresse mig markant. Jeg er blevet mere opmærksom på mine egne reaktioner; blevet bedre til at lytte efter min krops signaler.

Jeg følte mig utrolig velkommen og mærkede med det samme en meget positiv stemning og håb i forhold til min situation. Det var i høj grad med til at hjælpe mig videre.

Jeg tror, jeg allerede har fortalt det ovenfor. Jeg syntes, jeg er blevet mere autentisk; mere tro i forhold til mig selv og mine omgivelser. Jeg er også personligt blevet meget mere opmærksom på de signaler, kroppen giver, når det bliver for meget – og jeg har fået nogle gode værktøjer til at komme videre, komme bedre ovenpå igen.”

Morten Max, projektleder, NNIT


“Majken Matzau udfordrer på samme tid på såvel det personlige som det forretningsmæssige plan.
Majken er god som døråbner til at finde ind til nye og anderledes løsningsmuligheder.
Majken er dejligt fastholdende også når det gælder mere krævende udviklingsområder.
Majken møder dig, hvor du er. Anbefaler gerne Matzau Erhvervspsykologer til andre.”

Steen Andersen, Viceadministrerende direktør, KR 

_________________________________________________________________________________________

“Jeg har været på et personligt coachingforløb hos Matzau Erhvervspsykologer – et forløb, hvor jeg op til flere gange har kunnet høre englene synge. Sammen er vi kommet langt omkring og jeg har både fået nye værktøjer og opdaget nye sammenhænge, som er uvurderlige i mit fremtidige virke som forretningsudvikler og ansvarlig for implementering af forandringer. Det har været en meget positiv oplevelse.

Vi valgte Matzau Erhvervspsykologer efter varm anbefaling fra vores HR-afdeling.

Jeg vil til enhver tid anbefale Matzau Erhvervspsykologer. Jeg har faktisk allerede bedt min chef om at tilmelde sig et forløb – fordi jeg under alle en god og konstruktiv oplevelse.”

Birgitte Kæstel, Seniorkonsulent Nykredit