Stresscoaching

Stresscoaching – hjælp til at håndtere en stresset hverdag

Matzau Erhvervspsykologer er leverandør til de førende virksomheder i Danmark indenfor coaching, rådgivning og ledelse i forbindelse med stress, heriblandt Novo Nordisk, Danske Spil og Topdanmark.

Når du vælger at arbejde med stresscoaching hos os, vælger du altid en erfaren psykolog og stressekspert, der er særligt specialiseret i rådgivning  i forbindelse med stress og stressrelaterede problemer.

 

Eksempler på temaer i stresscoaching:

  • Direkte “her og nu” vejledning
  • Rådgivning og diagnosticering om evt. sygemelding
  • Kortlægning af personlige og arbejdsmæssige situationer, der skaber stress
  • Rådgivning omkring balancen mellem rolle, ansvar og opgave
  • Genetablering af kontakt til selvet – krop, sind og sjæl
  • Styrket evne til at sætte grænser og skabe rum i livet
  • Fokus på livsvalg og beslutninger
  • Metoder til balance og indre ro

Et individuelt coachingforløb tager udgangspunkt i den enkelte persons stress-situation og strækker sig typisk over et fortroligt samtaleforløb på 8 – 10 sessioner. Forløbet har en højt element af ekspertrådgivning og vejledning, og rummer således langt mere end coaching. I et stresscoachingforløb hos os får du svarene og vejledningen, og du skal ikke finde svarene selv.

Vi fungerer endvidere som rådgivere og bindeled til HR samt nærmeste leder, hvis dette giver mening, i forhold til din stresscoachingproces.

I et stresscoachingforløb hos os kan du være sikker på at blive rådgivet, vejledt og støttet med nænsomhed og ekspertise. Vi lægger stor vægt på, at den enkelte bliver hjulpet igennem alle faser af et stressforløb, og at hele oplevelsen munder ud i større bevidsthed, selvindsigt og evne til at sætte grænser i livet.

Kontakt os på telefon 70 23 09 77 eller info@matzau.dk, hvis du ønsker at booke en coach eller høre nærmere om mulighederne for et Stresscoachingforløb.


 

Majken Matzau  punkterer myter om stress på TV2

Majken Matzau forklarer her, hvordan mænd og kvinder er lige udsatte for stress, samt hvad man gør ved den stress, der allerede er en realitet. 

 

Del denne side:
Share 'Stresscoaching' on Facebook Share 'Stresscoaching' on Google+ Share 'Stresscoaching' on LinkedIn Share 'Stresscoaching' on Twitter Share 'Stresscoaching' on Print Friendly