Langdistance Coaching

 

Vi kan hjælpe dig, uanset hvor du bor i verden

Matzau Erhvervspsykologer tilbyder både nationale og internationale langdistance coachingforløb via Wire, som er et krypteret video-samtale program.

Et coachingforløb hos Matzau Erhvervspsykologer aftales individuelt efter behov og udgøres af en række sessioner, som gennemføres via Wire, typisk af 1 times varighed.

 

Vi tilbyder følgende coachingydelser via Wire:

Vi har rigtigt gode erfaringer med at udøve rådgivning og coachingsessioner via Wire til vores kunder i udlandet og i Danmark, og vi arbejder på engelsk såvel som på dansk. Det eneste det kræver (ift. Persondataforordningen) er, at du selv downloader Wire.

Coaching og rådgivning hos Matzau Erhvervspsykologer foregår altid hos en erfaren erhvervspsykolog og coach med dyb indsigt i personlige temaer i livet såvel som i organisatoriske og ledelsesmæssige forhold på arbejdet.

Matzau Erhvervspsykologer yder coaching og rådgivning via Wire for såvel privatpersoner, ledere, medarbejdere som expats i nogle af Danmarks førende virksomheder, heriblandt Novo Nordisk og Novozymes.

Kontakt os på telefon 70 23 09 77 eller info@matzau.dk, hvis du ønsker at høre mere om vores langdistance coachingforløb via Wire.

Del denne side:
Share 'Langdistance Coaching' on Facebook Share 'Langdistance Coaching' on Google+ Share 'Langdistance Coaching' on LinkedIn Share 'Langdistance Coaching' on Twitter Share 'Langdistance Coaching' on Print Friendly