Skype Coaching

Matzau Erhvervspsykologer tilbyder både nationale og internationale long distance coachingforløb over skype. Et coachingforløb hos Matzau Erhvervspsykologer aftales individuelt efter behov og udgøres af en række sessioner, som gennemføres over skype, typisk af 1 times varighed.

Vi tilbyder følgende coachingydelser over Skype:

Vi har rigtige gode erfaringer med at udøve rådgivning og coachingsessioner over Skype til vores kunder i udlandet såvel som forskellige steder i Danmark, og vi arbejder på engelsk såvel som på dansk. Det eneste, det kræver (ifht den nye Person Data Lov) er, at du har Skypebusiness.

Coaching og rådgivning hos Matzau Erhvervspsykologer foregår altid hos en erfaren erhvervspsykolog og coach med dyb indsigt i personlige temaer i livet såvel som i organisatoriske og ledelsesmæssige forhold på arbejdet.

Matzau Erhvervspsykologer yder coaching og rådgivning over skype for såvel privatpersoner, som ledere, medarbejdere og expats i nogle af Danmarks førende virksomheder heriblandt Novo Nordisk og Novozymes.

Kontakt os på tlf. 70 23 09 77 eller info@matzau.dk, hvis du ønsker at høre mere om vores long distance coachingforløb over Skype.

Del denne side:
Share 'Skype Coaching' on Facebook Share 'Skype Coaching' on Google+ Share 'Skype Coaching' on LinkedIn Share 'Skype Coaching' on Twitter Share 'Skype Coaching' on Print Friendly