Online Rådgivning

Online rådgivning- og coachingforløb

Matzau Erhvervspsykologer tilbyder både nationale og internationale langdistance rådgivnings- og coachingforløb via Google Meet, som er et krypteret video-samtale program.

Et onlineforløb hos Matzau Erhvervspsykologer aftales individuelt efter behov og udgøres af en række sessioner, som gennemføres via Google Meet, typisk af 1 times varighed.

Vi tilbyder følgende online ydelser:

Vi har rigtigt gode erfaringer med at udøve rådgivnings- og coachingforløb via Meet til vores kunder i udlandet og i Danmark, og vi arbejder på engelsk såvel som på dansk.

Coaching og rådgivning hos Matzau Erhvervspsykologer foregår altid hos en erfaren erhvervspsykolog med dyb indsigt i personlige temaer i livet såvel som i organisatoriske og ledelsesmæssige forhold på arbejdet.

Matzau Erhvervspsykologer yder coaching og rådgivning via Meet for såvel privatpersoner, ledere, medarbejdere såvel som expats i nogle af Danmarks førende virksomheder, heriblandt Novo Nordisk og Novozymes.

Kontakt os på telefon 70 23 09 77 eller info@matzau.dk, hvis du ønsker at høre mere om vores online samt langdistance rådgivnings- og coachingforløb.

Del denne side:
Share 'Online Rådgivning' on Facebook Share 'Online Rådgivning' on Google+ Share 'Online Rådgivning' on LinkedIn Share 'Online Rådgivning' on Twitter Share 'Online Rådgivning' on Print Friendly