Karriererådgivning

Ønsker du hjælp til at udvikle din karriere?

Matzau Erhvervspsykologer tilbyder skræddersyede coachingforløb med fokus på kortlægning af din karriereprofil og karriereudvikling.

I et Karriererådgivningsforløb vil du blive klar på dine styrker og udviklingsområder, du vil få udvikle din bevidsthed og dine relationskompetencer, og du vil blive klar på, hvilken vej, du skal gå i dit karriereforløb.

 

Typiske temaer i et Karriererådgivningsforløb:

  • Kortlægning af karriereprofil
  • Afklaring af fortiden – din karrierehistorie, relationer, situationer og valg
  • Afdækning af styrker, udviklingsområder og ønskescenarier
  • Håndtering af relationer – medarbejdere, kollegaer, ledelse, kunder
  • Bevidsthed om egen unikke identitet som professionel
  • Øget indsigt i egen personlighed og professionelle rolle
  • Realisering af nye potentialer og veje frem
  • Valg, beslutninger og implementering

I et Karriereudviklingsforløb vil du få kortlagt din karriereprofil, og du kan her vælge at arbejde med en lang række asssessment og udviklingsværktøjer – herunder NEO-Pi-R-profilen, KP Explorer samt Karrieremodellen.

Karrieremodellen er et udviklings- og rekrutteringsværktøj, som med mere end 500.000 individuelle karriereprofiler er det mest udbredte værktøj i verden til at undersøge og udvikle bedre forståelse af karrieremønstre og drivkræfter i karrieren.

Karrieremodellen™ kortlægger din karriereretning og dine karrieremotiver. Denne kortlægning giver mulighed for at identificere, om der er balance mellem dine karrieremotiver og din karriereretning, eller om du bør afprøve andre muligheder, der i højere grad vil motivere dig og øge din trivsel på jobbet.

Kontakt os på telefon 70 23 09 77 eller info@matzau.dk, hvis du ønsker at booke en coach eller høre nærmere om mulighederne for et Karriereudviklingsforløb.

 

Del denne side:
Share 'Karriererådgivning' on Facebook Share 'Karriererådgivning' on Google+ Share 'Karriererådgivning' on LinkedIn Share 'Karriererådgivning' on Twitter Share 'Karriererådgivning' on Print Friendly