STRESSCOACHUDDANNELSE – EKSTRA HOLD 2020

Skrevet af direktør

Majken Matzau

Majken Matzau

STRESSCOACHUDDANNELSE – EKSTRA HOLD 2020

Af Majken Matzau

Af Majken Matzau

Stresscoachuddannelse hos Matzau Erhvervspsykologer - ekstra hold 2020

 

EKSTRA-HOLD PÅ MATZAU STRESSCOACHUDDANNELSE 2020

Da vi har stor efterspørgsel på vores stresscoach & stressrådgiveruddannelse, har vi nu oprettet et ekstra hold i år med opstart d. 19. november 2020 og certificering d. 26. marts 2021.

I år udbyder vi et ekstra-hold på Matzau Stresscoachuddannelse med opstart til efteråret. Matzau Stresscoachuddannelse strækker sig over 4 moduler på i alt 9 dages undervisning, og vores ekstra hold – Hold 13 – starter d. 19. november med certificering d. 26. marts 2021.

Målet med Matzau Stresscoachuddannelse er at uddanne specialiserede og erfarne professionelle, der i praktisering af ekspertrådgivning og stresscoaching kan hjælpe virksomheder med at nedbringe stress i deres organisation, samt hjælpe stressramte medarbejdere nænsomt og effektivt tilbage i arbejdet.

Stresscoachuddannelsen henvender sig til både eksterne leverandører af behandling, rådgivning og konsulentarbejde samt interne HR-professionelle, tillids-, arbejdsmiljø eller sikkerheds-repræsentanter, såvel som ledere på alle niveauer.

Matzau Stresscoachuddannelse kvalificerer dig til at kunne varetage den samlede proces fra  diagnosticering og kriserådgivning ift. sygemelding, rådgivning og behandling gennem sygemeldingsperioden, samt rådgivning af såvel virksomheder som de stressramte ift. implementering af indslusning på jobbet igen.

 

HVEM:

Alle der arbejder med eller ønsker at arbejde med stress i en professionel sammenhæng. Behandlere, HR-konsulenter, coaches, rådgivere, terapeuter, tillidsfolk, ledere og andet godtfolk. Det er ikke nødvendigt at have forudgående coach-uddannelse.

 

HVORNÅR:

København Hold 13, 2020- 2021:
3 x 2 dages moduler + 1 x 3 dages modul fra kl. 9:30 – 16:30
Modul 1: 19. – 20. november
Modul 2: 7. – 8. januar
Modul 3: 9. – 10. februar
Modul 4: 24 – 26. marts

 

UNDERVISER & KURSUSLEDER:

Cand.psych.aut. & direktør Majken Matzau

 

HVOR:

Matzau Stresscoachuddannelse foregår i vores koncertsal og undervisningslokale på Vesterbrogade 60A, København.

 

TILMELDING:

Tilmeld dig her

LÆS MERE OM MATZAU STRESSCOACHUDDANNELSE

Du kan læse meget mere om stresscoachuddannlesen hos Matzau Erhvervspsykologer her

 

De bedste hilsner,

Majken Matzau - stresscoachuddannelse og overbygningsmoduler

Del denne artikel:
Print

Kontakt os

Flere artikler

Sex, løgn og psykoterapi

”Ernest elskede at være psykoterapeut. Dag efter dag inviterede hans patienter ham ind i de mest intime rum af deres liv. Dag efter dag trøstede

Læs mere»

Projekledere stormer i fælden

PROJEKTLEDERE STORMER I FÆLDEN “Fuld fart og håret tilbage. Projektledere har ekstrem høj risiko for stress. De stormer direkte i den farligste stressfælde af dem

Læs mere»