Snart også i USA og UK

Skrevet af direktør

Majken Matzau

Majken Matzau

Snart også i USA og UK

Af Majken Matzau

Af Majken Matzau

Direktør Majken Matzau

SNART OGSÅ I USA OG UK

I 2012 udkom bogen Stressfri på tolv uger eller mer’, og den har været stærkt tiltrængt og hjulpet utallige kvinder i vores Danske land.

Jeg er glad og stolt af, at Stressfri på tolv uger nu også udkommer i USA og i England. Det er forlaget Pinetribe, der udgiver bogen, og d. 3. februar er der launch af bogen både i USA og UK. Det glæder jeg mig usigeligt til.

Bøgerne i udlandet kommer til at udkomme under mit mellemnavn i stedet for mit fornavn, da mit mellemnavn er mere internationalt end ‘Majken’, som de færreste ‘over there’ kan finde ud af at udtale. D. 3. februar udkommer “Stress free in 12 weeks” således af Lorelei Matzau, og jeg kommer her til at rejse en del til London og New York. Vi har heldigvis en fuld stab af dygtige folk herhjemme i DK.

DOKUMENTAR OM MÆND

Som jeg skrev i sidste nyhedsbrev, er vi samtidig igang med optagelserne til en dokumentarserie om mænd og deres psykologiske udfordringer i det moderne liv. Vi skyder piloten d. 16. september, og vi har fundet de to deltagere hertil. Men vi vil fortsat gerne høre fra interesserede mænd, da vi skal bruge omkring 5 deltagere til selve serien.

Er du selv en mulig deltager – eller kender du en – så meld ind.

Jeg laver dokumentaren i samarbejde med Hansen og Pedersen-Film og fjernsyn samt tilrettelægger Anni Pape.

Læs mere her

NYT HOLD MATZAU STRESSCOACHES

D. 3. oktober certificerer vi 20 nye Matzau Stresscoaches. Hvis de altså består, wink wink. Det er sjette hold, og d. 9. april 2015 starter vi syvende hold op. Efter at have gennemført Stresscoachuddannelsen kan deltagerne praktisere kvalificeret og professionel ekspertrådgivning og stresscoaching, samt hjælpe virksomheder med at nedbringe stress i deres organisation, såvel som at hjælpe stressramte medarbejdere nænsomt og effektivt tilbage i arbejdet.

Læs mere her

GOD GOES DEEP AGAIN

D. 26. september giver jeg igen koncert i Vor Frue Kirke til arrangementet God Goes Deep.

Jeg har i sommerferien hentet yderligere 10 utroligekrystalsyngeskåle med hjem fra Mount Shasta i USA, som du nu kan opleve. Jeg går på kl. 21 og spiller først et sæt solo, hvorefter jeg spiller sammen med jazzguitaristen Tao Højgaard, samt elektro-DJ’en Palma Lova.

SÅ hvis du vil høre mine skåle solo – så vær der kl. 21.

Det er gratis at deltage, det kræver ikke tilmelding at deltage, og alle er velkomne. Man kan komme og gå under hele arrangementet, som man selv har lyst. Vi spiller indtil midnat.

Vi glæder os til et spændende efterår, hvor vi også kommer til at launche vores nye koncept “Crashkurser for Stresscoaches”, som vi starter op i 2015.

Stay tuned for more.

Del denne artikel:
Print

Kontakt os

Flere artikler

Sex, løgn og psykoterapi

”Ernest elskede at være psykoterapeut. Dag efter dag inviterede hans patienter ham ind i de mest intime rum af deres liv. Dag efter dag trøstede

Læs mere»