NYHED: OVERBYGNING TIL DIN STRESSCOACHUDDANNELSE

Nu kan du deltage i Overbygningsmodulet “Stress i personlighedspsykologisk perspektiv” på Matzau Stresscoachuddannelse. 

Modulet strækker sig over to dage fra kl. 9.30 – 16 og foregår i vores lokaler på Vesterbrogade 60A.

Fokus på Overbygningsmodulet er årsager og virkning i individet – i modsætning til den grundlæggende Matzau Stresscoachuddannelse, hvor vi har fokus på systemet.

Vi har skilt dette modul ud fra uddannelsen, idet de værktøjer, man lærer på dette modul, kræver erfaring og indsigt i stresssamtaler og rådgivning og også evnen til at håndtere meget følsomme områder i klienternes bevidsthed. 

Til gengæld er det også her de varige skift kan skabes og du som professionel stresscoach eller -rådgiver kan stå til rådighed som livsvejleder for klienten. For intet sker uden formål, og formålet med et stresskollaps rækker højere op, dybere ind og bredere ud end blot at skabe ro i nervesystemet. 

Med andre ord – der er en gave at pakke ud i et stresskollaps. 

INDHOLD OVERBYGNINGSMODUL

På overbygningsmodulet lærer du at skabe bevidsthedsskift i dine klienter. Vi kommer ikke til at have fokus på decideret stressrådgivning – det forudsætter vi, at I allerede mestrer, men derimod på, hvordan man kan skabe varige og uovervindelige skift i klientens bevidsthed, hvilket indebærer at man hjælper sin klient til at få indblik i samt ændre sine psykologiske historier, erfaringer, kardinalepisoder samt de røde tråde, der har bundet deres psyke fast i låste programmer, som skaber pres og modstand i dem. 

Nogle af de metoder, I bliver trænet i, indebærer at bringe klienten i en meditativ bevidsthedstilstand og derefter gå ind i den relevante kardinale episode for at skabe forløsning.  

DU KOMMER TIL AT LÆRE:

• At hjælpe klienten til indsigt i sin personlige autoritetshistorie
• At afdække personlighedens historie og overbevisningernes kraft 
• At hjælpe klienten til at håndtere angst og pres
• Redskaber til at styrke selvværdighed og vejen hjem
• At skabe bevidsthedsskift og dermed nye livsstrategier
• At se klientens højere selv og spejle det højere selv igennem guidet meditation og indre bevidsthedsrejse

Dertil bliver der også supervision på aktuelle cases.

Skriv til os på info@matzau.dk hvis du er interesseret i at deltage. Endelig dato samt mulighed for tilmelding meldes ud d. 8. februar.

Del denne side:
Share 'NYHED: OVERBYGNING TIL DIN STRESSCOACHUDDANNELSE' on Facebook Share 'NYHED: OVERBYGNING TIL DIN STRESSCOACHUDDANNELSE' on Google+ Share 'NYHED: OVERBYGNING TIL DIN STRESSCOACHUDDANNELSE' on LinkedIn Share 'NYHED: OVERBYGNING TIL DIN STRESSCOACHUDDANNELSE' on Twitter Share 'NYHED: OVERBYGNING TIL DIN STRESSCOACHUDDANNELSE' on Print Friendly