Krystalemeditation på søndag – få pladser tilbage


KRYSTALMEDITATION PÅ SØNDAG
– FÅ PLADSER TILBAGE

Kære venner af huset

Der er nu kun få pladser tilbage til på Krystalmeditationen på søndag, så du skal være hurtig på tasterne, hvis du vil sikre dig plads.

Temaet for Krystalmeditationen på søndag er The Path of Mastership, og på aftenen vil vi sætte intentionen for det kommende år, vi vil intensivere kontakten til lyset og vores højere bevidsthed, vi vil aktivere nye, højfrekvente koder i vores bevidsthed, og … vi vil bevæge os ud på Mesterens Vej.

I denne anledning vil I blive guidet ind i en lyd-/lyssøjle, som jeg spiller i nogle særlige sekvenser på Krystalskålene, og som er intensivt rensende og transformerende. Her får vi selskab af guitaristen David Rosenkilde, som vil spille akkompagnement.

Det er første gang, jeg introducerer Lydsøjlen for et publikum, og jeg er spændt på, hvordan I vil opleve det.

Krystalmeditationen d. 24. januar bliver således en kraftfuld indvielse af Mesterenergien og Mestervejen, og de krystallinske klange fra de 25 alkymistiske krystalsyngeskålen vil i kombination med de guidede meditationer og indre sjælsprocesser løfte, cleare, rense, initiere og aktivere lagene i vores bevidsthed; det fysiske, det emotionelle, det mentale og det spirituelle.

Vi glæder os til at se dig under fuldmånen kl. 20-22 d. 24. januar i Lorelei’s Concert Hall på Vesterbrogade 60 A.  Det kræver ingen forudsætninger at deltage, og alle er velkomne.

KRYSTALMEDITATIONER / KONCERTKALENDER 2016:

D. 24. januar: Køb billet her – kun få pladser tilbage
D. 23. marts: Køb billet her
D. 21. maj: Køb billet her

Godt nytår,
Majken Lorelei Matzau

KRYSTALMEDITATION

Vi har kun tre Krystalmeditationer i kalenderen i første halvår af 2016.

Du kan sikre dig billetter allerede nu her – der er åbent for billetsalget.

MEDITATIONSCD’ERE

Du kan downloade Majken Loreleis guidede meditationer og meditere når som helst, hvor som helst sammen med Majken.

Du kan bestille triologien eller læse mere her.

Del denne side:
Share 'Krystalemeditation på søndag – få pladser tilbage' on Facebook Share 'Krystalemeditation på søndag – få pladser tilbage' on Google+ Share 'Krystalemeditation på søndag – få pladser tilbage' on LinkedIn Share 'Krystalemeditation på søndag – få pladser tilbage' on Twitter Share 'Krystalemeditation på søndag – få pladser tilbage' on Print Friendly