HR rådgivning

Få rådgivning og sparring til virksomhedens stress-strategi

Matzau Erhvervspsykologer fungerer som erhvervspsykologiske og personlige sparringspartnere og stresseksperter for HR-funktioner i en lang række danske virksomheder, heriblandt Novo Nordisk, Danske Spil og Industriens Uddannelser.

I samarbejde med virksomhedernes HR-funktioner udvikler samt implementerer vi stressuddannelser, stresspolitikker samt strategier i bestræbelserne på at reducere og balancere virksomhedernes stressniveau.

Parallelt hermed  samarbejder vi med HR-funktionerne i en lang række virksomheder omkring akutte enkeltsager – både forebyggende såvel som akut.Vores team af stresseksperter rådgiver således omkring de tilfælde, hvor I som virksomhed har brug for en præcis vurdering, en prognose samt en tilbagemelding og handleplan for enkelte medarbejdere, der rammes af stress.

Matzau Erhvervspsykologer rådgiver HR indenfor:

Gennem sparring og rådgivning bliver I som virksomhed klædt på til professionelt at forebygge, lede samt håndtere stress i organisationen,  således at alle parter kender deres rolle, deres opgave og deres ansvar gennem en skarp stresspolitik og forebyggelsesstrategi.

Kontakt os på telefon 7023 0977 eller mail info@matzau.dk hvis du ønsker at høre nærmere om mulighederne for erhvervspsykologisk stressrådgivning til jeres organisation.

____________________________________________________________________________________________

Fakta om stress:

  • Det koster ca. 500.000 kr. at erstatte en sygemeldt akademisk medarbejder
  • En stresssygemeldt mellemleder eller ekspert koster op mod 2 mio. kr. for virksomheden
  • 430.000 danskere – svarende til 10-12 % lider af alvorlig stress
  • 70% af alle danskere føler sig stressede
  • Stress koster 1 ½ million ekstra fraværsdage om året
  • Ubehandlet stress udløser over halvdelen af alle depressioner og angstlidelser

Kilde: www.stressforeningen.dk

Del denne side:
Share 'HR rådgivning' on Facebook Share 'HR rådgivning' on Google+ Share 'HR rådgivning' on LinkedIn Share 'HR rådgivning' on Twitter Share 'HR rådgivning' on Print Friendly