HR-rådgivning

Få rådgivning og sparring til virksomhedens stress-strategi

Matzau Erhvervspsykologer fungerer som erhvervspsykologiske og personlige sparringspartnere og stresseksperter for HR-funktioner i en lang række danske virksomheder, heriblandt Novo Nordisk, Danske Spil og Industriens Uddannelser.

I samarbejde med virksomhedernes HR-funktioner udvikler og implementerer vi stressuddannelser, stresspolitikker og -strategier i bestræbelserne på at reducere og balancere virksomhedernes stressniveau.

Parallelt hermed samarbejder vi med HR-funktionerne i en lang række virksomheder om akutte enkeltsager – både forebyggende og akut. Vores team af stresseksperter rådgiver således om de tilfælde, hvor I som virksomhed har brug for en præcis vurdering, en prognose og en tilbagemelding og handleplan for enkelte medarbejdere, der rammes af stress.

Matzau Erhvervspsykologer rådgiver HR inden for:

Gennem sparring og rådgivning bliver I som virksomhed klædt på til professionelt at forebygge, lede samt håndtere stress i organisationen,  således at alle parter kender deres rolle, deres opgave og deres ansvar gennem en skarp stresspolitik og forebyggelsesstrategi.

Kontakt os på telefon 7023 0977 eller mail info@matzau.dk hvis du ønsker at høre nærmere om mulighederne for erhvervspsykologisk stressrådgivning til jeres organisation.

____________________________________________________________________________________________

Fakta om stress:

  • Det koster ca. 500.000 kr. at erstatte en sygemeldt akademisk medarbejder
  • En stresssygemeldt mellemleder eller ekspert koster op mod 2 mio. kr. for virksomheden
  • 430.000 danskere – svarende til 10-12 % lider af alvorlig stress
  • 70 % af alle danskere føler sig stressede
  • Stress koster 1½ million ekstra fraværsdage om året
  • Ubehandlet stress udløser over halvdelen af alle depressioner og angstlidelser

Kilde: www.stressforeningen.dk

Del denne side:
Share 'HR-rådgivning' on Facebook Share 'HR-rådgivning' on Google+ Share 'HR-rådgivning' on LinkedIn Share 'HR-rådgivning' on Twitter Share 'HR-rådgivning' on Print Friendly