Spot stress før stressen spotter dig

Underviser på Matzau Stresscoachuddannelse

Stressforedrag til medarbejdere

Foredraget Spot stressen, før stressen spotter dig henvender sig til virksomheder, afdelinger, organisationer eller konferencer og kan gennemføres på gå-hjem-møder for alle medarbejdere, på afdelingsseminarer eller på temakonferencer.

Foredraget gennemføres af Majken Matzau eller en af de øvrige erhvervspsykologer i Matzau Erhvervspsykologer efter ønske og behov, og kan både rekvireres som webinar såvel som med fysisk optræden.

Under foredraget Spot stressen, før stressen spotter dig punkterer vi de mest gængse myter om stress og forklarer, hvad stress egentlig er, og hvordan man spotter og stopper det i opløbet og dermed forebygger stress.

Vi løfter ligeledes sløret for kilderne til stress i arbejdslivet såvel som i privatlivet. Det er nemlig helt andre faktorer, der udløser stress, end de fleste tror.

Endelig giver vores foredragsholder de bedste tips og råd til, hvordan vi kan undgå stress i en travl og omskiftelig hverdag.

Ved foredraget vil deltagerne:

  • Blive indført i den seneste viden om stress
  • Lære at spotte stress-symptomer hos sig selv og hinanden
  • Få øje på kilderne til stress og reducere disse
  • Få råd og redskaber til at undgå stress

Foredraget henvender sig til konferencer, virksomheder og organisationer, som ønsker at sætte viden om stress, forebyggelse og stresshåndtering på dagsordenen på en dynamisk, underholdende og vedkommende måde.

Kontakt os på telefon 70 23 09 77 eller info@matzau.dk, hvis du ønsker at høre nærmere om mulighederne for at få Majken Matzau eller en af vores øvrige erhvervspsykologer ud som foredragsholder.

 

_________________________________________________________________________________________

Majken Matzau  punkterer myter om stress på TV2

Majken Matzau forklarer her, hvordan mænd og kvinder er lige udsatte for stress samt hvad man gør ved den stress, der allerede er en realitet. 

 

Del denne side:
Share 'Spot stress før stressen spotter dig' on Facebook Share 'Spot stress før stressen spotter dig' on Google+ Share 'Spot stress før stressen spotter dig' on LinkedIn Share 'Spot stress før stressen spotter dig' on Twitter Share 'Spot stress før stressen spotter dig' on Print Friendly