Den fleksible arbejdsplads – Farvel til 8 – 16

Home Office, At Home, Work, Homework, Corona, Internet

Den fleksible arbejdsplads – Farvel til 8 – 16

Foredraget Den fleksible arbejdsplads – Farvel til 8 – 16 henvender sig til virksomheder, afdelinger, organisationer eller konferencer og kan gennemføres på gå-hjem-møder for alle medarbejdere, på afdelingsseminarer eller på temakonferencer.

Foredraget gennemføres af Majken Matzau eller en af de øvrige erhvervspsykologer i Matzau Erhvervspsykologer efter ønske og behov, og kan både rekvireres som webinar såvel som med fysisk optræden.

Under foredraget Den fleksible arbejdsplads – Farvel til 8 – 16  sætter vi fokus på fremtidens virksomhed og den fleksible arbejdsplads, hvor facetime og mødetider ikke længere er i højsædet. De nye både muligheder og begrænsninger, som vi ser vokse frem som følge af lock down, vil blive klarlagt, og I vil som virksomhed få input til at skabe en ny og fleksibel arbejdskultur.

Under foredraget vil I som virksomhed blive klædt på til at diskutere, blotlægge og etablere nye og smidige arbejdsmåder og samarbejdsformer, og I vil få værktøjer til at højne trivslen hos medarbejderne i en foranderlig og kompleks hverdag.

Ved foredraget vil deltagerne:

  • Blive indført i den seneste viden om den fleksible arbejdsplads
  • Få indsigt i både muligheder og begrænsinger for fleksibelt arbejde
  • Få redskaber til at navigere i en kompleks og foranderlig hverdag
  • Få råd og redskaber til at højne trivsel og performance og forebygge stress

Foredraget henvender sig til konferencer, virksomheder og organisationer, som ønsker at sætte viden om fremtidens virksomhed og det fleksible arbejdslivpå dagsordenen på en dynamisk, underholdende og vedkommende måde.

Kontakt os på telefon 70 77 78 61 eller info@matzau.dk, hvis du ønsker at høre nærmere om mulighederne for at få Majken Matzau eller en af vores øvrige erhvervspsykologer ud som foredragsholder.

_________________________________________________________________________________________

“6 gode råd, hvis du arbejder hjemmefra – og 2 hvis ungerne også er hjemme” – TV2

Majken Matzau giver gode råd om hjemmearbejdspladser.

Læs med her:

6 gode råd, hvis du arbejder hjemmefra – og 2 hvis ungerne også er hjemme

Del denne side:
Share 'Den fleksible arbejdsplads – Farvel til 8 – 16' on Facebook Share 'Den fleksible arbejdsplads – Farvel til 8 – 16' on Google+ Share 'Den fleksible arbejdsplads – Farvel til 8 – 16' on LinkedIn Share 'Den fleksible arbejdsplads – Farvel til 8 – 16' on Twitter Share 'Den fleksible arbejdsplads – Farvel til 8 – 16' on Print Friendly