Stresscoaching – kunsten at give de rigtige svar

Erhvervspsykolog Majken Matzau Stress Foredrag

Hvad er forskellen på hverdagsstress og klinisk stress ?
Kan du stille en præcis stressdiagnose?
Ved du, hvornår coaching er helt genialt – og hvornår det kan være skadeligt?

Under foredraget Stresscoaching – kunsten at give de rigtige svar, punkterer vi myterne omkring stresscoaching, og vi giver viden og inspiration til, hvordan deltagerne kan hjælpe sine kunder og medarbejdere bedst muligt.

Under foredraget om Stresscoaching får deltagerne Matzau Erhvervspsykologers viden og redskaber til, hvordan stress behandles optimalt, hvordan man som professionel kan undgå at gå i coachingfælden i arbejdet med stress, og i stedet blive en skarp ekspertrådgiver.

Under foredraget vil deltagerne:

  • Blive indført i de mange myter om stress
  • Få indblik i de reelle årsager til stress
  • Lære at skelne mellem, hvornår coaching er genialt – og hvornår coaching er direkte farligt i stresssamtaler
  • Få redskaber til at vurdere stressbelastning
  • Blive inspireret til at stille korrekte prognoser

Foredraget Stresscoaching – kunsten at give de rigtige svar, henvender sig til konferencer, virksomheder og organisationer, som ønsker at sætte fokus på at udvikle konsulenters, behandleres og coaches’ viden om stresscoaching og rådgivning. Ligeledes kan foredraget holdes for tillids- og arbejdsmiljørepræsentanter.

Kontakt os på tlf. 70 23 09 77 eller info@matzau.dk, hvis du ønsker at høre nærmere om mulighederne for at få en af vores stresseksperter ud som foredragsholder.

Del denne side:
Share 'Stresscoaching – kunsten at give de rigtige svar' on Facebook Share 'Stresscoaching – kunsten at give de rigtige svar' on Google+ Share 'Stresscoaching – kunsten at give de rigtige svar' on LinkedIn Share 'Stresscoaching – kunsten at give de rigtige svar' on Twitter Share 'Stresscoaching – kunsten at give de rigtige svar' on Print Friendly