Få en gratis session

- På Matzau Stresscoachuddannelse

Matzau har uddannet mere end 350 professionelle HR-folk, coaches, ledere, terapeuter og behandlere på Matzau Stresscoachuddannelse.

D. 11. januar kan du modtage en gratis stresscoachingsession fra en af vores dygtige kursister. 

Har du eller en af dine kære stress?

- Så kan du få gratis hjælp hos os

Matzau Erhvervspsykologer har igennem mange år uddannet stresscoaches / stressrådgivere for en lang række førende virksomheder, herunder blandt andet Novo Nordisk, Velux, Rambøl, Deloitte, Oticon, Siemens, Tivoli, Danske Spil, Topdanmark og mange, mange flere.

Vi tilbyder en gratis stresscoachingsession af en af vores dygtige kursister den 11. januar 2024 i København kl. 9.45 – 11.15.

Praktik: 
Stresscoachingsessionen er et led i Matzau Erhvervspsykologers Stresscoachuddannelse – 4. modul og gennemføres af uddannelsens kursister, som alle er erfarne og kompetente konsulenter, coaches og behandlere på stresscoachuddannelsens sidste moduler.

Gave:
Udover stresscoachingsessionen modtager du endvidere som gave en signeret udgave af enten Stressfri på tolv uger eller mer’ eller Rigtige mænd går også i sort samt en meditations-cd/Download med 3 guidede meditationer.

Hvem?
Alle der har stress inde på livet.
Du er velkommen til at videresende link til denne side til mulige kandidater.

Hvor?
Matzau Erhvervspsykologer, Vesterbrogade 60A, 1. sal, 1620 København V.

Hvornår?
Kl. 9.45 – 11.15,  d. 11. januar

Formål:

Formålet med sessionen er at afdække dit stressbillede og rådgive dig om, hvordan du bedst kommer videre på denne baggrund.

Derfor kan du forvente, at du af coachen vil blive inviteret til at undersøge såvel stresssignaler, stresssituationer og stressreaktioner.

Kursisterne på Stresscoachuddannelsen er trænede i at give viden og råd til deres klienter – og således ikke bare i, at du selv skal finde alle dine svar og løsninger.

Dit udbytte:
Dit udbytte bliver derfor, ud over en stresshåndbog samt en meditations-cd med stressafspændende meditationer, både en tilbagemelding på din stresstilstand og rådgivning til din aktuelle situation.

Tilmeld dig nedenfor – vi glæder os til at høre fra dig. Eventuelle spørgsmål stiles til email: Julie@matzau.dk

Få en gratis session

Hvornår?

D. 11. januar kl. 9.45 – 11.15

Hvor?

Vesterbrogade 60A i København

Gave?

Du modtager en signeret bog + en CD med stressafspændende meditationer

Hvem?

Alle der har stress inde på livet er velkomne

Formål:

Afdækning af dit stressbillede og rådgivning om, hvordan du bedst kommer videre på denne baggrund.

Derfor kan du forvente, at du af coachen vil blive inviteret til at undersøge såvel stresssignaler, stresssituationer og stressreaktioner.

Kursisterne på Stresscoachuddannelsen er trænede i at give viden og råd til deres klienter – og således ikke bare i, at du selv skal finde alle dine svar og løsninger.

Dit udbytte?

Dit udbytte bliver, udover en stresshåndbog samt en meditations-cd, både en tilbagemelding på din stresstilstand og rådgivning til din aktuelle situation.

Hvordan?

Tilmeld dig på linket her, hvis du er sikker på at kunne deltage

"Alle store virksomheder med en HR afdeling, burde have mindst én uddannet stresscoach fra Majken Matzau."

HR-Konsulent Christina Kirkegaard, Atkins Danmark A/S

Tilmeld dig her

Vil du have en gratis session?

Hvad siger tidligere kursister?

Hør hvad tidligere kursister har oplevet på Matzau Stresscoachuddannelse

“Jeg har deltaget i mange kurser og uddannelser, og jeg må sige dig en stor TAK for det mest inspirerende og engagerende jeg har deltaget i.

Majken Matzaus Stresscoachuddannelse forbinder på fineste måde det hele menneske – krop, sind og ånd – og det med en energi, der i høj grad inspirerer til, at komme ud i verden og komme i gang.

Denne uddannelse har bare været i top.

Jeg kan misunde dig din energi når du fortæller – ville ønske jeg havde den samme”

Gertrud Rostgaard

Konsulent & coach

“Majken Matzaus stresscoachuddannelse er den eneste af sin slags i Danmark, hvor du under uddannelsen, får et unikt indblik i stressens verden.

Alle store virksomheder med en HR afdeling, burde have mindst en uddannet stresscoach fra Majken Matzau. Som uddannet stresscoach hos Majken Matzau lærer du at tage hånd om stressede medarbejdere, så medarbejderens sygefravær begrænses.

Du lærer at klæde lederne på, så de kan spotte stress i deres afdelinger, hvilket nedbringer sygefraværet enormt. Det kan  betale sig på alle konti. Så hvad venter du på!”

Christina Kirkegaard

HR-konsulent, Atkins Danmark

Uddannelsen har oversteget mine forventninger. Undervisningen er fra day one meget håndgribelig og nem for mig at omsætte i mit arbejde med stressramte medarbejdere.
Uddannelsen har givet mig:

– Stor værdi i form af værktøjer og processer ift. til stressramte, og en mere kompetent håndtering og forebyggelse af stress.

– En større gennemslagskraft i fht. at handle på de stressramte medarbejdere.

– Lært at stole på min viden til at rådgive min organisation bedst muligt og hvor vigtig min autoritet er!

Kirsten Schmidt

HR-Partner, Oticon

"Fantastisk blanding af teori og træning. Og så har det i den grad været en rejse på eget plan. Jeg er blevet bevidst om egne projektioner. En bevidsthed som gør, at jeg er blevet langt mere sikker i min stresscoaching. Tak Majken!"

Pia Blume, Senior Technician, Novo Nordisk