NY ERHVERVSPSYKOLOG I GENTOFTE / HILLERØD

Chefpsykolog Sarah Ambs-Thomsen - Matzau Erhvervspsykologer

 

MØD SARAH AMBS THOMSEN – VORES NYE ERHVERVSPSYKOLOG I GENTOFTE/HILLERØD

I forsommeren indgik Matzau Erhvervspsykologer samarbejde med erhvervspsykolog Sarah Ambs Thomsen, og vi er glade for og stolte over at præsentere vores nye chefkonsulent i Gentofte og Hillerød.

 

Executive Coach, konsulent, underviser og foredragsholder

Sarah har siden forsommeren fungeret som Matzau Erhvervspsykologers Executive Coach og coach i Gentofte og Hillerød samt som konsulent, underviser og foredragsholder i hele landet, og hun løser allerede en lang række opgaver for Matzau Erhvervspsykologer.

Sarah er uddannet Cand.psych. fra Københavns Universitet med en overbygning i arbejds- og organisationspsykologi samt autoriseret af Dansk Psykolognævn (cand.psych. aut). Hun er en erfaren coach og konsulent og har siden 2007 arbejdet i det erhvervspsykologiske felt som bl.a. seniorkonsulent og chefkonsulent med særligt fokus på ledelsesudvikling, organisationsudvikling samt arbejdsmiljø og trivsel.

Sarah har endvidere tidligere fungeret som ekstern lektor, eksaminator og censor på Syddansk Universitet og har derudover en fortid i luftfartsbranchen.

Som professionel erhvervspsykolog er Sarah en erfaren og passioneret foredragsholder og underviser, der har fokus på at skabe læring og forandring via konkrete og kreative øvelser og redskaber. Derudover fungerer Sarah som coach, supervisor og sparringspartner for både ledere og medarbejdere i forbindelse med eksempelvis personlig udvikling, lederudvikling, lederteamudvikling, stress, voldsomme hændelser, konflikter og forandringer mv.

 

Certificeringer, assessment og ledelsesudvikling

Sidst, men ikke mindst, er Sarah certificeret i flere værktøjer rettet mod assessment og ledelsesudvikling. Herunder bl.a. LEA 360™ (Leadership Effectiveness Analysis), NEO-PI-3® (NEO Personality Inventory-3), MBTI 1&2® (Myers-Briggs Type Indikator), JTI® (Jungs Type indikator), KP Personprofil, KP Explorer og KP Personlig Handlekraft.

Sarahs kunder beskriver hende som som værende løsningsorienteret, fagligt præcis og tillidsvækkende. Hun brænder for at være med til at skabe trygge, motiverende­­ og effektive arbejdsfællesskaber igennem undervisning og interventioner med fokus på både medarbejderne, ledelsen og organisationen.

 

Klik og læs Sarahs CV

 

Kontakt Sarah direkte på email: sarah@matzau.dk eller på vores hovednr 70 23 09 77, hvis du ønsker at booke et møde med Sarah. 

 

De bedste hilsner,

Majken Matzau - stresscoachuddannelse og overbygningsmoduler

Del denne side:
Share 'NY ERHVERVSPSYKOLOG I GENTOFTE / HILLERØD' on Facebook Share 'NY ERHVERVSPSYKOLOG I GENTOFTE / HILLERØD' on Google+ Share 'NY ERHVERVSPSYKOLOG I GENTOFTE / HILLERØD' on LinkedIn Share 'NY ERHVERVSPSYKOLOG I GENTOFTE / HILLERØD' on Twitter Share 'NY ERHVERVSPSYKOLOG I GENTOFTE / HILLERØD' on Print Friendly