Mød Erhvervpsykolog Tove Langager i Odense

MØD ERHVERVSPSYKOLOG TOVE LANGAGER I ODENSE

Vi udvider i Odense og er stolte af at præsentere vores nye kollega, Tove Langager Jespersen, som er vores nye psykolog i Odense. Vi har nu både Tove Langager og Birgitte Zethsen til at hjælpe vores fynske kunder.

Tove er uddannet psykolog og autoriseret af Dansk Psykolognævn. Og så er Tove efteruddannet i Kognitiv Adfærds Terapi og er certificeret stresscoach ved Matzau Erhvervspsykologer.

Tove har igennem mange år arbejdet med stressbehandling i Odense Kommunes stressbehandlingstilbud. Dette med udgangspunkt i Matzau Erhvervspsykologers metode.

Tove er stærk både i forbindelse med akutte kriseprægede problemer samt i forebygning, og hun rådgiver både individer og virksomheder og hjælper dem igennem akutte stressforløb såvel som med forebyggende tiltag.

Tove er særligt specialiseret indenfor det kommunale og private skole og behandlingsområde, hvor hun har udviklet og ledet større projekter på både gruppe og organisationsniveau, med ledelsessparring, supervision og coaching af medarbejdere.

Som coach arbejder Tove ud fra en psykodynamisk forståelse samt med narrative og kognitive metoder i både offentlige og det private virksomheder, hvor hun gennemfører talrige coachingforløb for både ledere og medarbejdere.

Udover coaching og rådgivning, er et af Toves hjertebørn at uddanne og supervisere psykologer på vej til autorisation.
Tove kan træffes på 70230977 samt på tove@matzau.dk

Mange hilsner,

Del denne side:
Share 'Mød Erhvervpsykolog Tove Langager i Odense' on Facebook Share 'Mød Erhvervpsykolog Tove Langager i Odense' on Google+ Share 'Mød Erhvervpsykolog Tove Langager i Odense' on LinkedIn Share 'Mød Erhvervpsykolog Tove Langager i Odense' on Twitter Share 'Mød Erhvervpsykolog Tove Langager i Odense' on Print Friendly