Mød Carla Packness – Matzau Erhvervspsykologer

Skrevet af direktør

Majken Matzau

Majken Matzau

Mød Carla Packness – Matzau Erhvervspsykologer

Af Majken Matzau

Af Majken Matzau

MØD CARLA LEILANI PACKNESS

Vi er meget glade og stolte over at præsentere vores nye chefkonsulent Carla Leilani Packness, som fungerer som coach, rådgiver og chefkonsulent i Matzau Erhvervspsykologer.

Carla er uddannet Cand.merc.HRM fra Copenhagen Business School. Efterfølgende har hun efteruddannet sig i strategi på INSEAD, og i år afslutter hun sin 4-årige uddannelse til psykoterapeut fra ID Academy.

Carla er endvidere certificeret i en lang række assessment og ledelsesudviklings-værktøjer, bl.a. Situationsbestemt Ledelse, 360 graders ledervurdering, Karrieremodellen, DISC, JTI (Jungs Typeindikator), MBTI trin I og II samt Hogan.

Carla har arbejdet med udvikling af mennesker, teams og organisation som rådgiver og coach i mere end 20 år. Først som mellemleder, senere som topleder og direktionsmedlem i globale virksomheder indenfor nydelses-og fødevareindustrien. Hun har ledet og gennemført globale transformationer, opkøb, fusioner, integrationer og re-organiseringer, og hun bidrager til at disse processer sker med såvel forretningen som mennesket for øje.

Carla er drevet af at skabe konkurrencedygtige organisationer ved at forbinde visioner, mål og strategier til konkrete indsatser og handlinger for funktioner, teams og den enkelte – i stærke fællesskaber.

Carla fungerer også som coach og rådgiver for ledere og medarbejdere med fokus på det personlige lederskab og håndtering af konkrete udfordringer i såvel professionelt som privat regi.

Gennem hendes mange års erfaringer som leder har Carla mødt mange udfordringer på såvel personligt som organisatorisk niveau, og er derfor i stand til hurtigt at sætte sig ind i en problemstilling. I et tæt samarbejde med kunden udvikler og tilrettelægger hun skræddersyede forløb, hvor indhold og udbytte står klart.

Carla er pragmatisk og god til at finde løsninger, og hun beskrives af sine kunder som værende nærværende, tillidsskabende, kreativ og resultatorienteret.
Hvis du har lyst til at møde Carla, eller booke en tid, kan hun træffes på 70230977 samt på carla@matzau.dk

Mange hilsner,

Del denne artikel:
Print

Kontakt os

Flere artikler

Matzau Stresscoachuddannelse

Matzau Stresscoachuddannelse Brænder du for at hjælpe mennesker og virksomheder med stress? Ved du, hvordan du tager stressekspertrollen og rådgiver både klienterne og virksomhederne? Ved du, hvordan

Læs mere»