Lang distance coaching over Skype af en professionel erhvervpsykolog

Skrevet af direktør

Majken Matzau

Majken Matzau

Lang distance coaching over Skype af en professionel erhvervpsykolog

Af Majken Matzau

Af Majken Matzau

COACHING OVER LANG DISTANCE AF EN PROFESSIONEL ERHVERVSPSYKOLOG

Igennem det meste af mit tid som professionel psykolog har jeg været tilbageholdende med at vi i Matzau Erhvervspsykologer yder coaching og rådgivning over telefon eller Skype.

Den primære årsag hertil er, at vores erhvervspsykologer alle er trænet til at sanse vores kunders energi. Herunder både stress-energi samt den emotionelle, mentale og fysiske energi. Det er igennem sansning af vores kunders tilstand at vi kan stille præcise stressdiagnoser og derfor yde den rette rådgivning.

I årenes løb har vi dog i tiltagende grad haft succes med at yde coaching og rådgivning på langdsistance over Skype, idet mange af vores kunder er expats, som kun sjældent er i Danmark, ligesom vi ofte for henvendelser fra stressramte, som bor langt væk fra vores kontorer i København, Hillerød, Odense og Århus.

Der er ingen tvivl om, at den bedste rådgivning ydes face to face. Når vi sidder overfor vores klienter, kan vi sanse, hvad der foregår indeni dem – også det, vores klienter ikke selv vil være ved eller er i kontakt med.

Men i takt med at vi har gennemført coaching og rådgivning over Skype fordi et personligt fremmøde ikke har været muligt – ofte kan det også skyldes at en klient har det for dårligt til tage turen gennem trafikken – har vi opdaget, at der er andre fordele ved at arbejde på lang distancen.

Samtidig har vi også selv været nødsaget til at holde møder over Skype, da vi i Matzau Erhvervspsykologer sidder spredt i hele landet. Og det har vi haft overraskende gode erfaringer med.

For det første kan man sidde i ro og mag i egne omgivelser (og egen tidszone) og modtage rådgivning af sin psykolog, uden at man behøver at tage den lange tur hen på et af vores kontorer.

For det andet er det vores erfaring, at sessionerne over Skype har en anden effektivitet, idet vi undgår spildtid og smalltalk.

Elementet af effektivitet oplever vi også, fordi vores skypesessioner kun varer 1 time mod normalt 1,5 time ved personligt fremmøde.

Derfor har vi besluttet nu officielt at udbyde coaching og rådgivning over Skype for både danske og udenlandske kunder – du kan læse mere om mulighederne for Skypecoaching her. 

Kærlig hilsen

BOOK EN SKYPECOACHING 

Nu kan du modtage coaching og rådgivning over Skype.
Vælg mellem:

Skriv på info@matzau.dk hvis du ønsker at booke en tid.

NYHED!

BLIV STRESSCOACH PÅ KUN 4 MODULER

Vi har ændret i opsætningen af vores stresscoachuddannelse, så uddannelsen nu er på 4 moduler fremfor 5.

Derfor har vi også sat prisen ned.

Ialt 9 dages træning og undervisning.

Opstart d.18. maj 2018
Certificering 12. oktober 2018

Tilmeld her: 

Del denne artikel:
Print

Kontakt os

Flere artikler