Erhvervspsykolog søges i Århus

ERHVERVSPSYKOLOG SØGES I ÅRHUS

Vores dygtige samarbejdspartner i Århus igennem mange år stopper hos, så vi søger en værdig arvtager.  Er det dig, eller en du kender i dit netværk?

Matzau Erhvervspsykologer søger en erfaren erhvervspsykolog / underleverandør til samarbejde i Århus. Du har allerede (eller er i gang med at etablere) selvstændig virksomhed, og kan have lyst til at indgå i et samarbejde, hvor du bliver en fast del af Matzau Erhvervspsykologer – samtidig med, at du har din egen virksomhed.

Vi søger en erfaren erhvervspsykolog til både individuelle coaching- og rådgivningsforløb såvel som til løbende opgaver indenfor facilitering,  foredrag og webinarer samt undervisning.

Læs mere om, hvem vi er, på www.matzau.dk og send os dit CV samt ansøgning på info@matzau.dk

Vi glæder os til at høre fra dig – eller fra en kvalificeret kandidat i dit netværk. Så del endelig, så vi hører fra dit netværk. Opstart 1. oktober 2021.

Del denne side:
Share 'Erhvervspsykolog søges i Århus' on Facebook Share 'Erhvervspsykolog søges i Århus' on Google+ Share 'Erhvervspsykolog søges i Århus' on LinkedIn Share 'Erhvervspsykolog søges i Århus' on Twitter Share 'Erhvervspsykolog søges i Århus' on Print Friendly