Farvel til 8 – 16

Foredrag om den fleksible arbejdsplads

Farvel til 8 – 16

- Foredrag om den fleksible arbejdsplads

Foredraget Den fleksible arbejdsplads: Farvel til 8 – 16 henvender sig til virksomheder, afdelinger, organisationer eller konferencer og kan gennemføres på gå-hjem-møder for alle medarbejdere, på afdelingsseminarer eller på temakonferencer.

Under foredraget Den fleksible arbejdsplads – Farvel til 8 – 16  sætter vi fokus på fremtidens virksomhed og den fleksible arbejdsplads, hvor facetime og mødetider ikke længere er i højsædet. De nye både muligheder og begrænsninger, som voksede frem som følge af lock down, vil blive klarlagt, og I vil som virksomhed få input til at skabe en ny og fleksibel arbejdskultur.

Under foredraget vil I som virksomhed blive klædt på til at diskutere, blotlægge og etablere nye og smidige arbejdsmåder og samarbejdsformer, og I vil få værktøjer til at højne trivslen hos medarbejderne i en foranderlig og kompleks hverdag. 

 

Kontakt os

Ved foredraget vil deltagerne:

Foredraget henvender sig til konferencer, virksomheder og organisationer, som ønsker at sætte viden om fremtidens virksomhed og det fleksible arbejdslivpå dagsordenen på en dynamisk, underholdende og vedkommende måde.

 

Book et foredrag

Kontakt os hvis du ønsker at booke et foredrag eller høre mere om vores foredragsholdere, pris, form og indhold.

Hvordan ser et foredrag ud?

Et foredrag om stressmanagement varer 1-1,5 time og er altid en interaktiv og vital blanding af oplæg, involvering af publikum og forskellige inspirerende øvelser.

Alle vores foredrag leveres både som webinarer såvel som med fysisk optræden efter jeres ønske og behov, og vi taler lige gerne på både dansk engelsk.

Mød vores foredragsholdere

Foredraget gennemføres af Majken Matzau eller en af de øvrige erhvervspsykologer i Matzau Erhvervspsykologer efter ønske og behov, og kan både rekvireres som webinar såvel som med fysisk optræden.

 Du kan læse mere om vores erfarne foredragsholdere ved at klikke nedenfor.
Kontakt os på telefon 70 23 09 77 eller info@matzau.dk, hvis du ønsker at rekvirere et foredrag.

executive coaching med majken matzau

Matzau i medierne

Majken Matzau fungerer som ekspert i DR, TV2, JP, Berlingske mm.

Hvorfor fleksibilitet og mobilitet er det nye sort

Efter en tid med meget hjemmearbejde, er vores arbejdsliv på vej ind i en fase, hvor vi vender tilbage på kontoret. Men hvad byder denne næste fase på, hvordan kommer du godt tilbage på kontoret efter Corona, og hvordan griber din virksomhed det an?

Læs artiklen, hvor Majken Matzau taler om fremtidens arbejdsplads.
Erhvervspsykolog Majken Matzau

Vi kan hjælpe dig i hele landet

Matzau Erhvervspsykologer i København, Nordsjælland, Jylland og Fyn