Mød Carla Packness

Chefkonsulent, cand.merc. HRM

Mød Carla Packness

Chefkonsulent, cand.merc. HRM

Carla fungerer som executive coach, rådgiver og chefkonsulent i Matzau Erhvervspsykologer. Carla er uddannet Cand.merc.HRM fra Copenhagen Business School. Efterfølgende har hun efteruddannet sig i strategi på INSEAD, samt taget den 4-årige uddannelse til psykoterapeut fra ID Academy, og Carla er også certificeret på Matzau Stressrådgiveruddannelse.

Carla har arbejdet med udvikling af virskomheder, ledere og ledelsesteams i mere end 25 år. Først som mellemleder, senere som topleder og direktionsmedlem i globale virksomheder indenfor nydelses-og fødevareindustrien.

Hun har ledet og gennemført globale transformationer, opkøb, salg, fusioner, integrationer og re-organiseringer, og hun bidrager til at disse processer sker med såvel forretningen som mennesket for øje.

Carla er endvidere en særdeles erfaren executive coach og karriererådgiver, og igennem afdækning af den enkeltes styrker, kompetencer, ønsker og behov hjælper hun vores kunder med at udvikle deres karriere og træffe nye professionelle beslutinger.

Carla fungerer også som coach og rådgiver for mellemledere såvel som for medarbejdere med fokus på det personlige lederskab og håndtering af konkrete udfordringer i såvel professionelt som privat regi.

Gennem hendes mange års erfaringer som leder har Carla mødt mange udfordringer på såvel personligt som organisatorisk niveau, og er derfor i stand til hurtigt at sætte sig ind i en problemstilling. I et tæt samarbejde med kunden udvikler og tilrettelægger hun skræddersyede forløb, hvor indhold og udbytte står klart.

Carla er i stand til at skabe tillid på alle niveauer af en organisation, og hun beskrives af sine kunder som værende varm, nærværende, kreativ og resultatorienteret.

Carla er endvidere certificeret i en lang række assessment og ledelsesudviklings-værktøjer, bl.a. 360 graders ledervurdering, Karrieremodellen, DISC, JTI (Jungs Typeindikator), MBTI trin I og II samt Hogan.

Carla Packness

Chefkonsulent, cand.merc. HRM

Kontakt Carla

E-mail: carla@matzau.dk

Curicullum Vitae

Nedenfor kan du læse Carlas CV

CV Carla Packness

- Chefkonsulent, cand.merc. HRM

Uddannelsesmæssig baggrund

1995

Copenhagen Business School

1998

Copenhagen Business School

Praktisk baggrund

2018 -

2016

2016-

2015

2011

2009

2007

2003

2002

1999

1999

1998

1997

Erhvervstest & certificeringer

Efteruddannelse

2017

2017

2013

Blandt de virksomheder som nyder godt af Carlas ekspertise finder du bl.a. Pfizer, Novo Nordisk, Lundbeck og CBS.
"Carla er professionel, sympatisk og erfaren. Det var nemt at åbne mig over for Carla og drøfte mit professionelle liv med hende fordi jeg kunne høre, at hun kender til “min” verden og kan relatere til den.

Jeg vil klart anbefale Carla Packness.
Cathleen Rupf
Project Manager, Lundbeck

“Dette forløb er det bedste jeg har gjort for mig selv. Jeg lagde hurtigt mærke til forandringer, som gjorde det meget klart, at dette var den bedste beslutning.

Det har været skønt at lære dig at kende og kunne sparre med dig. Jeg kommer helt sikkert til at snuppe en session igen. 

Jeg fulgte dit forslag og det skabte hurtig fremgang på arbejdet, og flere bemærker og kommenterer på min glæde og energi.

Tusind tak for et godt forløb.”

Anna Patricia Dencker
Relations Manager, Copenhagen Business School

Vi kan hjælpe dig i hele landet

Matzau Erhvervspsykologer i København, Nordsjælland, Jylland og Fyn