Mød Birgitte Aagaard Zethsen

Erhvervspsykolog, Cand.psych.aut.

Mød Birgitte Aagaard Zethsen

Erhvervspsykolog,
Cand.psych.aut.

Mød Birgitte Aagaard Zethsen

Erhvervspsykolog, Cand.psych.aut.

Birgitte er bosat i Odense, og fungerer som coach og rådgiver for Matzau Erhvervspsykologer på både Fyn og i København. Hun er uddannet psykolog og autoriseret af Dansk Psykolognævn. Hun er efteruddannet proceskonsulent ved erhvervspsykolog Kit Sanne Nielsen og er certificeret stresscoach ved Matzau Erhvervspsykologer. Desuden har hun gennemgået et 3 årigt undervisnings– og coachingforløb v. Cand. Psych., ph.d., Andreas Granhof Juhl med fokus på udvikling af ledelsesteam, personligt lederskab, kommunikation, strategisk ledelse samt innovation.

Birgitte har mange års ledelseserfaring, senest som leder af Odense Kommunes Stressbehandlingscenter, hvor hun har medvirket til at udvikle og implementere såvel forebyggende aktiviteter som akutte stressbehandlingsindsatser til Odense Kommunes 18.000 ansatte. Dette med udgangspunkt i Matzau Erhvervspsykologers metode.

Birgittes spidskompetence inden for ledelsesfeltet er at udvikle og lede teams med forskellig faglig baggrund, Birgitte arbejder derudover med en bred palet af processuelle, analytiske og strategiske værktøjer med fokus på forandringsledelse og organisationsudvikling.

Som coach er Birgitte solidt repræsenteret i både offentlige og det private virksomheder, hvor hun gennemfører talrige coachingforløb for både ledere og medarbejdere. Birgitte arbejder med en narrativ og løsningsfokuseret tilgang, som centrerer sig både om det personlige og det jobrelaterede, og hun sætter således det hele menneske i centrum. Udover coaching og rådgivning, er et af Birgittes hjertebørn at uddanne og supervisere psykologer på vej til autorisation.

Birgittes kunder beskriver hende som en dynamisk og levende person, med en stor faglig formidlingsevne. ”Man føler sig set og mødt”. Hun er ofte brugt som konferencier ved konferencer, og evner at være medierende og formidlende på en seriøs, humoristisk og faciliterende måde.

Birgitte Aagaard Zethsen

Erhvervspsykolog, Cand.psych.aut.

Kontakt Birgitte

E-mail: baz@matzau.dk

Curicullum Vitae

Nedenfor kan du læse Birgitte Zethsens CV

CV Birgitte Zethsens

- Erhvervspsykolog, Cand.psych.aut.

Uddannelsesmæssig baggrund

2006

Dansk Psykolognævn

2003

Danmarks Pædagogiske Universitet

Praktisk baggrund

2012

2007

2007-09

2002-07

1999-04

Efteruddannelse

2013

2012

2009-12

2010

2006

"Vi har brug for flere af din slags (Majken Matzau) som kan handle, handle hurtigt og med stor professionalisme og personligt engagement. Du har været helt fantastisk. Du er kort sagt hamrende dygtig. Tak for hurtig indsats."
Trine Mulvad
Vice President
Novo Nordisk
”Jeg ville nødig have været uden Majkens hjælp, da min ægtefælle døde. Jeg har ikke mødt bedre psykolog gennem tiderne, og dem har jeg ellers mødt nogle stykker af. Jeg vil ikke et minut betænke mig på at anbefale Matzau Erhvervspsykologer. De allerbedste hilsener til dig, der var der, da det kneb mest."
Fritz Skov Iversen
Ekspeditionssekretær
Topdanmark

Vi kan hjælpe dig i hele landet

Matzau Erhvervspsykologer i København, Nordsjælland, Jylland og Fyn